Etamine du Lys Tablete BIO rufe albe si colorate, parfum flori de bumbac Etamine 30buc

Tablete BIO rufe albe si colorate, parfum flori de bumbac Etamine 30buc

Disponibil la comanda online

SKU 19836
75,39 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tablete BIO rufe albe si colorate, parfum flori de bumbac Etamine 30buc de la Etamine du Lys

Acest detergent organic a fost special creat pentru spalarea automata a rufelor albe si colorate, oferind un format practic, economic si ecologic cu parfum 100% natural de flori de bumbac. Tabletele de detergent Etamine du Lys nu contin alergeni, au o eficienta optima incepand de la o temperatura de 30 C si au la baza o formula de curatare care contine 96.3% ingrediente de origine naturala.

Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de , chimie verde, . In plus, certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Instructiunile de dozare sunt calculate pentru o incarcatura de rufe de 4.5 kg. Tableta de detergent se introduce direct in cuva masinii, preferabil intr-un saculet de spalare.

Aceasta are o pelicula solubila in apa, ce permite manipularea in siguranta si dizolvarea continutului la momentul potrivit, in timpul ciclului de spalare. Pentru spalarea automata in masina de spalat rufe, la o temperatura de 30 C pana la 60 C, cantitatea de detergent folosita este variabila in functie de duritatea apei si de murdaria rufelor. Daca apa este moderat dura si hainele sunt moderat murdare, se recomanda folosirea unei singure tablete. In cazul in care apa are o duritate mai mare si hainele sunt mai murdare se recomanda folosirea de 2 tablete. Se pastreaza tablete in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros.

Pentru a respecta mediul inconjurator, recomandam folosirea masinii de spalat cu incarcatura completa, setata la o temperatura scazuta a apei si cu cicluri de spalare scurte, pe cat posibil. Totodata, te rugam sa respecti instructiunile de dozare. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite