Detergent BIO pardoseli si suprafete universale, fara parfum, fara alergeni Safe 1000ml

Detergent BIO pardoseli si suprafete universale, fara parfum, fara alergeni Safe 1000ml
37,49 lei

Nu este in stoc

Descriere Detergent BIO pardoseli si suprafete universale, fara parfum, fara alergeni Safe 1000ml de la Safe

Detergentul BIO pentru pardoseli si suprafete universale Safe este un partener de nadejde in casa ta. Acest produs fara parfum curata si lustruieste toate tipurile de pardoseli si suprafete.

Parchet, gresie, linoleu, podele laminate, nimic nu rezista! Fiind compus 100% din ingrediente de origine naturala si 100% biodegradabile, este potrivit si pentru persoanele cu pielea sensibila.

Acest produs nu face compromisuri pentru sanatate si mediul inconjurator. 100% din ingredientele folosite sunt de origine naturala. Formula este 100% biodegradabila, fara a lasa reziduuri toxice.

Produsul este testat dermatologic si este potrivit pentru pielea sensibila. Nu contine parfum, coloranti, conservanti, uleiuri esentiale, alergeni sau perturbatori endocrini.

IATA INGREDIENTELE SI ROLUL LOR: 1. Apa: asigura amestecarea ingredientelor. 2. Sulfatul de laureth de sodiu: este un agent eficient de curatare cu putere de degresare, care ofera, de asemenea, un efect spumos. 3. Alchilpoliglicozide: este un agent tensioactiv 100% biodegradabil si neiritant pe baza de zahar si materii vegetale. 4. Acidul citric: provine dintr-o fermentare vegetala si echilibreaza pH-ul formulei pentru a asigura o curatare optima.

Poate te intrebi daca aceste produse sunt vegane sau sunt potrivite pentru animale? Raspunsul este DA! Ingredientele care alcatuiesc produsele Safe sunt 100% de origine naturala si 0% de origine animala. In plus, niciunul dintre produse nu a fost testat pe animale. Asa cum intreaga gama Safe este sanatoasa pentru oameni, este, de asemenea, sanatoasa si pentru toti prietenii nostri ce ne acompaniaza in fiecare zi.

MOD DE UTILIZARE: Utilizare pura: se aplica produsul pe un burete umed si se curata suprafata dorita. Pentru o stralucire optima, sterge cu o carpa uscata sau o laveta din microfibra. Utilizare diluata: se toarna un capac al produsului in 5 litri de apa si apoi se curata fara a se clati ulterior.  Compozitie: Apa, alchilpoliglicozide, laureth sulfat de sodiu, acid citric.
Compozitie: <5%: agenti surfactanti neionici, agenti surfactanti anionici. Contine si apa, corector de aciditate.

Beneficii: Detergentul BIO pentru pardoseli si suprafete universale Safe este un partener de nadejde in casa ta. Acest produs fara parfum curata si lustruieste toate tipurile de pardoseli si suprafete. Parchet, gresie, linoleu, podele laminate, nimic nu rezista!

Utilizare produs: Utilizare pura: se aplica produsul pe un burete umed si se curata suprafata dorita. Pentru o stralucire optima, sterge cu o carpa uscata sau o laveta din microfibra.
Utilizare diluata: se toarna un capac al produsului in 5 litri de apa si apoi se curata fara a se clati ulterior.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite