Santarome Bio Confort articular 20 fiole

Confort articular 20 fiole

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15620
93,95 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Detoxifiere Artrita Osteoporoza Osteoartrita
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Confort articular 20 fiole de la Santarome Bio

Confort articular 20 fiole, Santarome

Confort articular (Confort Articulaire) este un fitocomplex pe baza de 5 plante cu puternic efect antiinflamator destinat durerilor articulare.

O formula inovatoare, pe baza de glucozamina, condroitina si plante medicinale: gheara diavolului, erigeron canadian, turmeric, coacaz negru si coada calului, alaturi de 3 muguri proaspeti: coacaz negru, mesteacan si pin ce ii potenteaza efectele analgezice, antiinflamatoare si detoxifiante, in concentratii mari, cu asimilare rapida, ce actioneaza in sinergie.

Se recomanda in inflamatii articulare insotite de durere, mobilitate scazuta, artrita, artroze, osteoporoze, guta, etc.

Adjuvant in afectiuni ale tendoanelor si ligamentelor, refacere dupa accidentari, probleme de flexibilitate a articulatiilor, redoare matinala.

Ideal pentru sportivii activi, a caror functie articulara este foarte solicitata si astfel, acorda o atentie maxima ingrijirii sistemului musculo-scheletic.

Beneficii:

  • Concentratia mare de curcuma (2500 mg pe doza)
  • Efect rapid datorita formei lichide
  • Indulcit natural cu sirop de agave
  • Combinatia de 5 plante si 3 gemoterapice
  • Se recomanda in inflamatii articulare insotite de durere, mobilitate scazuta, artrita, artroze, osteoporoze, guta, etc
  • Dar si afectiuni ale tendoanelor si ligamentelor, refacere dupa accidentari,probleme de flexibilitate a articulatiilor, redoare matinala

Contine substante active precum condroitina, glucozamina si o doza foarte mare de turmeric.

Recomandat persoanelor cu artroza si osteoartrita, inca de la formele de debut actionand ca un tampon ce absoarbe presiunea de la nivelul articulatiilor.

Adjuvant in poliartrita reumatoida, dureri lombare si inflamatii in zona coloanei vertebrale, prin reducerea inflamatiei si efectul analgezic, superior antiinflamatoarelor sintetice si fară reactii adverse.

Are o actiune pozitiva asupra sistemului osos, normalizand valorile acidului uric, a creatininei si albuminei serice.

Tricomplexul de muguri bio, recoltati manual din flora spontana potenteaza efectul acestei retete unice. Maceratele Santarome Bio sunt preparate dupa retetele parintelui gemoterapiei moderne, doctorul Pol Henry,1/3 apa + 1/3 alcool + 1/3 glicerina tinute la macerat timp de 21 de zile cu o dilutie de 1:20 (dintr-un kilogram de extract prin dilutie se obtin 20 de kg de produs).

Contraindicatii:

Prezenta unor usoare depuneri este datorata utilizarii extractelor de plante si este un fenomen natural ce nu afecteaza calitatea sau eficacitatea produsului. Produsul nu contine zahar, coloranti sau indulcitori artificiali.

A se pastra la temperatura camerei (sub 25°C ),intr-un loc curat, uscat si ferit de lumina directa a soarelui . A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Acest produs este contraindicat fara aviz medical copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza . Este contraindicat in caz de ulcere stomacale sau duodenale, in caz de calculi biliari, precum si persoanelor  alergice la salicilati si derivati. Nu este indicat persoanelor sub tratament cu anti-coagulante.

Ingrediente:

Glucozamina si  Condroitina  – se regasesc in organismul uman, mai precis in toate tesuturile conjunctive: tendoane, ligamente, epiderma, oase, cartilaje.

Utilizarea terapiilor integrative pe baza de glucozamina si chondrointina au efect in special la persoanele cu gonartroza si osteoartrita, inca de la formele de debut, dar si celor ce practica sport, actionand ca un tampon ce absoarbe presiunea de la nivelul articulatiilor.

Mai multe studii au demonstrat efectele benefice si in osteoartrita altor articulatii, in afara de genunchi, in poliartrita reumatoida, dureri lombare si inflamtii in zona coloanei vertebrale, prin reducerea inflamatiei si efectul analgezic.

Curcuma –  este una dintre substantele din compozitia turmericului, cu puternice efecte anti-inflamatoare, antioxidante si care are reale beneficii in bolile osteo-articulare, ajutand la mentinerea unei bune mobilitati. Acesta are un puternic efect analgezic, superioar antiinflamatoarelor sintetice si fara reactii  adverse.

Gheara-diavolului  –  50mg – harpagoside, studiile au aratat ca aceasta planta contribuie la mentinerea confortului articular, la flexibilitatea articulatiilor si tendoanelor, reducand durerea inca de la primele administrari.

Erigeron-canadian – este o planta ce se gaseste cu precadere in America de Nord, conform studiilor i-au fost asociate o serie de beneficii, cum ar fi: antiinflamator, antireumatic, analgezic, antimicrobian si contribuie la flexibilitatea articulatiilor.

Coacaz-negru –  are proprietati anti-inflamatorii in bolile reumatice si osteo-articulare, incetinind deformarile articulare.

Coada-calului – titrat in siliciu intre 2 pana la 3% – are un efect diuretic ce permite eliminarea acidului uric, fiind un real ajutor in cazul gutei.

Reduce disconfortul care apare la nivelul articulatiilor, ligamentelor si tendoanelor

Complex de 3 muguri gemoterapici bio

Muguri de Mesteacan – are o actiune pozitiva asupra sistemului osos; normalizand valorile acidului uric, a creatininei si albuminei serice;

Muguri de Coacaz-negru – ajuta la ameliorarea inflamatiilor ligamentelor si a celor  provocate de artrita.

Muguri de Pin –stimuleaza sistemul osteo-articular si sprijina procesul de refacere al acestuia, are efect remineralizant, favorizeaza consolidarea fracturilor, ajuta la regenerarea si imbunatatirea mobilitatii articulare.

 

Confort articular 20 fiole - producator Santarome  se recomanda pentru Artrita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Cantitati per fiola
Extract de Curcuma.......2500mg, Extract apos 5:1 din rizomi de Turmeric/Curcuma longa;
Extract de Erigeron canadensis..........750mg, Extract apos 5:1 din frunze de Erigeron canadensis;
Glucozamina ......500mg, D-glucozamina clorura de potasiu;
Sirop de Agave ...500mg, Sirop de Agave sp. BIO
Condroitina.....300mg, Sulfat sodic de condroitina de origine marina;
Suc de Coacaz-negru........227mg, Suc concentrat de, Ribes nigrum;
Extract de Coacaz-negru........125mg, Extract 4:1 din frunze de Ribes nigrum;
Extract de Coada-calului, Titrat in siliciu 2 – 3% .....100mg, Extract 5:1 din parti aeriene de Equisetum arvense
Extract de Gheara-diavolului........33.4 mg din care 4-6mg harpagoside, Extract 15-20:1 din radacina de Harpagophytum procumbens, cu 20% harpagozide;
Macerat din muguri de Coacaz-negru....50mg, Macerat glicerinat 1:20 din muguri de Ribes nigrum;
Macerat din muguri de Mesteacan......50mg, Macerat glicerinat 1:20 din muguri de Mesteacan (Betula sp);
Macerat din muguri de Jneapan...50mg, Macerat glicerinat 1:20 din muguri de Pinus mugo.
Apa purificata

Administrare

1 fiola pe zi, dimineata, diluata intr-un pahar cu apa timp de 20 de zile, maxim 6 saptamani. Se poare relua cura ori de cate ori este necesar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Santarome Bio: Santarome Bio este o companie din Franta producatoare de suplimente alimentare certificate organic si vegan. Dezvolta formule unice ce combina extracte din plante cu macerate din muguri.Au un nume recunoscut in domeniul fitoterapiei.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite