Alevia Ceai normalizarea glicemiei 40 plicuri

Ceai normalizarea glicemiei 40 plicuri

Disponibil la comanda online

SKU 12848
15,17 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Diabet Suplimente nutritive Ceaiuri Ceaiuri doze
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceai normalizarea glicemiei 40 plicuri de la Alevia

Ceai normalizarea glicemiei, Alevia, 40 plicuri

Ceai normalizarea glicemiei - recomandat ca adjuvant in:

  • diabet si complicatii ale diabetului zaharat – retinopatie diabetica, arterita diabetica, polinevrita diabetic
  • hiperglicemie si hipercolesterolemie.

Efecte:

  • pentru mentinerea valorilor normale ale glicemiei.

Afinul este o planta medicinala care creste in regiunile alpine. Fructele de afin au in compozitia lor substante antibacteriene si antiseptice, iar frunzele de afin au efect antioxidant si de absorbtie a radiatiilor UV. Contribuie la mentinerea valorilor normale ale glicemiei. Creste sensibilitatea retiniana nocturna. Ajuta in oboseala vizuala. Ajuta purtatorii de ochelari (miopie, hemeralopie).

Teci de fasole. Fasolea (Phaseolus vulgaris) este o planta leguminoasa cataratoare originara din America. Aceasta este o sursa importanta de fibre, proteine, acid folic, molibden, magneziu si fier. Curata organismul de toxine. Reduce cantitatea de zahar din sange. Lupta impotriva depozitelor de grasime.

Urzica este o planta erbacee de la care sunt folosite in scop terapeutic frunzele. Aceasta contine substante proteice, glucidice, ulei volatil, steroli, acid formic, acid acetic, vitaminele A, B2, C si K, saruri minerale. Stimuleaza activitatea rinichilor, marind diureza. Sprijina functia de detoxifiere a organismului, prin favorizarea diurezei. Sustine vitalitatea organismului. Sustine sanatatea articulatiilor. Contribuie la mentinerea valorilor normale ale glicemiei. Sustine sanatatea tractului urinar. Ajuta la mentinerea PH-ului urinar normal. Contribuie la reducerea disconfortului urinar. Ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor impotriva stresului oxidativ. Creste rezistenta organismului la factorii nocivi.


Ceai normalizarea glicemiei 40 plicuri - producator Alevia se recomanda pentru Diabet si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Frunze de Afin (Vaccinium myrtillus) 25%, teci de Fasole (Phaseolus vulgaris) 25%, parti aeriene de Urzica (Urtica dioica) 17%, frunze de Dud-alb (Morus alba) 16,5%, radacini de Brusture (Arctium lappa) 16,5%.

Administrare

3 cani pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Alevia:

Produsele naturiste ALEVIA sunt suplimente alimentare si ceaiuri de calitate inalta, fabricate in Romania. Gama Alevia cuprinde produse naturale pentru copii si adulti. Produsele Alevia acopera categoriile: fertilitate, memorie, potenta, vitamine si minerale, sanatatea femeii, slabire, stres si antioxidanti.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite