Medica Moringa 3xBiotics 40cps

Moringa 3xBiotics 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 20864
33,17 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Pofta de mancare (creste) Imunitate Diabet
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Moringa 3xBiotics 40cps de la Medica

Moringa 3xBiotics - 40 cps

  • Moringa ajuta la mentinerea glucozei din sange in parametrii normali;
  • Ardeiul-iute ajuta la protejarea stomacului in cazul aportului de substante iritante;
  • Rozmarinul este traditional folosit pentru a sustine functia rinichilor si a tractului urinar, ajuta la intarirea corpului; ofera o stare generala de bine;
  • Roinita prezinta efect puternic antioxidant;
  • Polenul poliform fermentat contribuie la sustinerea imunitatii; sustine apetitul; contribuie la bunastarea sistemului gastrointestinal ; sustine vitalitatea si rezistenta organismului; sustine nivelurile echilibrate de lipide din sange.

Ingrediente/capsula: pulbere din scoarta de Moringa (Moringa oleifera) 255mg, polen poliform fermentat 100mg, pulere din radacina de Ghimbir (Zingiber officinale) 55mg, pulbere din boabe de Piper-negru (Piper nigrum) 55mg, pulbere din frunze de Busuioc (Ocimum basilicum) 55mg, pulbere din fructe de Ardei-iute (Capsicum annuum) 55mg, pulbere din frunze de Rozmarin (Rozmarinus officinalis) 25mg, pulbere din frunze deRoinita (Melissa offiinalis) 25mg. Toate ingredientele au fost fermentate in culturi simbiotice de bacterii si drjdii si uscate pe pat de maltodextrina.

Mod de utilizare: cate o capsula de doua ori pe zi inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata.

Prezentare:
40 comprimate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite