Bio Vitality Dastco 30 capsule

Dastco 30 capsule
56,28 lei

Nu este in stoc

Descriere Dastco 30 capsule de la Bio Vitality

Dastco, Bio Vitality, 30 capsule

Dastco - este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurvedica) recomandat in greata asociata cu voma, flatulenta, dispepsie, gastrita, colite de fermentatie, putrefactie. Administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare.

Indicatii:

  • inlatura inflamatiile acute ale intestinului, normalizeaza tranzitul intestinal si impiedica acumularea gazelor in intestine.
  • tempereaza procesele fermentative intestinale si elimina manifestarile consecutive acestora (greata, voma etc).
  • protejeaza mucoasa intestinala de autoagresiune si de actiunea coroziva a unor alimente sau medicamente.
  • nu afecteaza apetitul, nu creeaza constipatie.

Dastco 30 capsule  - producator Bio Vitality se recomanda pentru Diaree si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Extracte vegetale selectionate din: Aconitum Heterophyllum, Aegie Mermelosa, Berberis Aristata, Coriandrum Sativum, Cyperus Scariosus, Holarrhena Antydisenterica, Helicterus Isora, Foeniculum Vulgare, Myristica Fragrans, Punica Granatum, Zingiber Officinale.

Administrare

Diaree copii (intre 1-5 ani): 1 cps/zi.
Diaree copii intre 5-10 ani: 2cps/zi.
Adultii: 2-4/zi/ timp de 3 zile.
Endoparaziti la copii peste 6 ani: 1 cps/zi timp de 7 zile asociat cu Nikvorm.
Endoparaziti adulti: 2-4 cps/zi timp de 7 zile asociat cu Nikvorm.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bio Vitality: Bio Vitality, importator de suplimente naturale sub forma de capsule si siropuri ce au la baza plante indiene, suplimente folosite in medicina ayurveica. Produsele Biovitality respecta retetele medicinii traditionale Ayurveda, una dintre cele mai vechi practici medicale din lume, originara din India. Ayurveda sau “stiinta vietii”, ne transmite de peste 5000 de ani, secrete greu de descifrat pentru medicina clasica, insa suficient de utile pentru mentinerea echilibrului si armoniei organismului, aflat in permanenta confruntare cu boala, suferinta, degenerarea si batranetea. Gama Biovitality si-a propus sa fie un spatiu al aspiratiei de insanatosire, de regenerare si reechilibrare a fiintei umane, un liant intre pacient si medic. 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite