Hanf & Natur Ciocolata BIO cu lapte si seminte de canepa Hanf Natur 100 g

Ciocolata BIO cu lapte si seminte de canepa Hanf Natur 100 g

Disponibil la comanda online

SKU 17677
26,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Zahar, indulcitori Dulciuri Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ciocolata BIO cu lapte si seminte de canepa Hanf Natur 100 g de la Hanf & Natur

Ciocolata bio cu lapte si seminte de canepa Hanf Natur a fost premiata cu medalia de Aur in anul 2020, acordata de Societatea Agricola Germana (DLG). Ciocolata bio Hanf Natur cu lapte are o finete deosebita si contine seminte de canepa decojite si prajite usor.

Are o consistenta delicata si un gust rafinat si delicios. Poate contine urme de nuci si gluten. Certificare ecologica producator DE-OKO-013. Produs in Germania.

Gramaj: 100g Compozitie: Zahar brut din trestie*, unt de cacao*, seminte de canepa* 12%, lapte integral*, masa de cacao*, pudra smantana*, lapte praf degresat*, extract de vanilie bourbon*. Cacao in forma solida: minim 33%.

Lapte in forma solida: 22%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la lactoza.

Posibil alergie la nuci. Este posibila contaminarea incrucisata cu gluten. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 2289kj/550kcal, grasimi 37.2g din care acizi grasi saturati 21.9g, carbohidrati 43.1g din care zaharuri 43.1g, fibre 4.6g, proteine 8.3g, sare 0.21g.

Beneficii: Aceasta ciocolata este fabricata din ingrediente organice certificate de cea mai buna calitate, aspect ce ii confera o consistenta aparte si un gust unic.
Pentru acest preparat au fost selectionate cele mai bune seminte de canepa, trecute prin procesul delicat de decojire si printr-o prajire lenta.
Prajirea usoara ofera o aroma fina de canepa, care se raspandeste in produs si se armonizeaza perfect cu ciocolata de inalta calitate.

Utilizare produs: Ciocolata bio Hanf & Natur este ideala pentru a-ti indulci orice moment al zilei cu un produs de foarte buna calitate.

Se pastreaza la temperatura camerei. Dupa deschidere, se pastreaza intr-un loc rece si intunecat.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite