Hanf & Natur Snack din seminte de canepa BIO cu ciocolata Hanf Natur 100 gr

Snack din seminte de canepa BIO cu ciocolata Hanf Natur 100 gr
30,90 lei

Nu este in stoc

Descriere Snack din seminte de canepa BIO cu ciocolata Hanf Natur 100 gr de la Hanf & Natur

Snack-ul bio cu ciocolata Hanf Natur a fost premiat cu medalia de Aur in anul 2020, acordata de Societatea Agricola Germana (DLG).

Acest snack este realizat din seminte de canepa bio prajite si este acoperit cu 3 tipuri diferite de ciocolata organica.

Este un snack pe care il vei dori tot timpul alaturi, pentru o gustare in timpul pauzelor, in timp ce vizionezi emisiunea ta preferata sau pur si simplu la o intrunire cu prietenii sau familia.

De asemenea, este perfect pentru decorarea deserturilor si a inghetatei.

Certificare ecologica producator DE-OKO-013.

Produs in Austria. 

Gramaj: 100g

Compozitie: Boabe de canepa cu ciocolata neagra: masa de cacao* 33%, zahar brut din trestie*, seminte de canepa* 25%, unt de cacao* 7%, agent de ingrosare guma arabica*, zahar*, miere*, emulgator: lecitina de soia*, vanilie*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
boabe de canepa cu ciocolata cu lapte: zahar brut din trestie*, seminte de canepa* 25%, unt de cacao* 17%, lapte praf nedegresat*, masa de cacao* 8%, agent de ingrosare guma arabica*, zahar*, miere*, emulgator: lecitina de soia*, vanilie*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
boabe de canepa cu ciocolata alba: zahar brut din trestie*, seminte de canepa* 25%, unt de cacao* 22%, lapte praf nedegresat*, masa de cacao* 8%, agent de ingrosare guma arabica*, zahar*, miere*, emulgator: lecitina de soia*, vanilie*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Este posibila contaminarea incrucisata cu gluten.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 2333kj/559kcal, grasimi 35.5g din care acizi grasi saturati 20.9g, carbohidrati 49g din care zaharuri 34.2g, proteine 11.4g, sare 0.1g.

Beneficii: Acest produs are un gust minunat si este potrivit ca si gustare intre mese, in timp ce vizionezi emisiunea preferata sau pur si simplu la o intrunire cu prietenii sau familia.
Poate fi folosit in diverse retete culinare, oferind un gust minunat preparatelor si un continut important de fibre si proteine vegetale. Utilizare produs: Snack-ul bio Hanf Natur este ideal ca si gustare in orice moment al zilei sau pentru a fi folosit in diverse retete culinare.

Se pastreaza la temperatura camerei. Dupa deschidere, se pastreaza intr-un loc rece si intunecat.

Snack din seminte de canepa BIO cu ciocolata Hanf Natur 100 gr, se regaseste in categoria Gustari si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite