Dropsuri fara zahar cu aroma de ghimbir Ibons, 75g

Dropsuri fara zahar cu aroma de ghimbir Ibons, 75g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Gustari

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Dropsuri fara zahar cu aroma de ghimbir Ibons, 75g de la IBONS

Dropsuri fara zahar cu aroma de ghimbir Ibons, 75g de la Ibons

Dropsuri fara zahar cu aroma de ghimbir Ibons, 75g



Bomboane cu ghimbir fara zahar, cu indulcitori, ingrediente proaspete, 100% naturale, fara gluten, fara lactoza, vegane 100% si fara conservanti.

Bomboane cu ghimbir fara zahar cu proprietati energizante, remediu impotriva racelii, al starii de greata si fortifiant al imunitatii, ghimbirul este ingredientul minune pentru sanatate si o viata activa.

Ghimbirul, considerat si planta medicinala, are multiple efecte benefice, contribuind la imbunatatirea circulatiei sanguine (previne formarea cheagurilor si ajuta la transportul oxigenului si al substantelor nutritive catre toate organele vitale din corp, inclusiv cele genitale, facand astfel parte si din categoria afrodiziacelor , a  infectiilor respiratorii, bronsitei, tuse, a crampelor menstruale, a durerilor musculare sau a celor cauzate de artrita.

De asemenea, gingerolul (ulei esential din radacina de ghimbir ,  poate bloca anumiti chemoreceptori in zona cerebrala, astfel incat este blocata senzatia de greata sau voma, putand fi utilizat in perioada sarcinii ( la indicatiile medicului ) sau in timpul tratamentelor de chimioterapie.

Ingrediente: sirop de maltitol, ghimbir 12%.

Fara gluten! Fara zahar! Fara lactoza! Vegane!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite