Bionovativ Crema Drenaj Limfatic Limfadren Thermo 50ml Life

Crema Drenaj Limfatic Limfadren Thermo 50ml Life

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20206
30,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Dureri dorso-lombare Creme Antireumatice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema Drenaj Limfatic Limfadren Thermo 50ml Life de la Bionovativ

In gama de creme pentru articulatii va oferim crema Limfadren Thermo pentru drenajul limfatic, pe baza de extracte vegetale ce stimuleaza circulatia limfei, diminuarea tesutului adipos in exces si a celulitei.

Ingrediente:

petrolatum, apa, extract din seminte de Coffea robusta (cafea), poligliceride, acid stearic, colesterol, extract din tal de alge Fucus vesiculosus, extract din frunze de Olea europaea (maslin), extract de Capsicum annuum (ardei iute), sorbat de potasiu, ulei de Serrata boswellia (arbore de tamaie), extract din seminte de Citrus paradisi (grapefruit), ulei din frunze de Melaleuca alternifolia (arbore de ceai), benzoat de sodiu, ulei din coaja de Citrus limon (lamai), ulei de Mentha piperita (menta / izma buna), d-limonen, linalool, citral.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite