Dvr Pharm Ginkgo 150 Memorie 20 capsule

Ginkgo 150 Memorie 20 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 7456
18,70 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ginkgo 150 Memorie 20 capsule de la Dvr Pharm

Ginkgo 150 Memorie, Dvr Pharm, 20 capsule

Ginkgo 150 Memorie - este un produs care amplifică și optimizează procesul de memorare, facilitând totodată accesarea informațiilor deja reținute.

Ingredientele atent selecționate, de proveniență și calitate europeană, care conduc la aceste efecte sunt:

 • extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulației sanguine la nivel creierului, îmbunătățind totodată utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la îmbunătățirea semnificativă a capacității de memorare, dar și de accesare a informațiilor deja stocate la nivelul creierului.
 • lecitina – este un aminoacid natural, de origine 100% vegetală, care constituie materia primă pentru acetilcolină, un neurotransmițător cu un rol extrem de important în procesul de memorare. Administrarea de lecitină nu doar îmbunătățește memoria, ci și atenția, starea de spirit, capacitatea de relaxare.
 • semințele de țelină – sunt, la fel ca și frunzele de Ginkgo biloba, un foarte bune stimulent al circulației cerebrale. De asemenea, previn deteriorarea vaselor de sânge și sunt printre cele mai bune mijloace de prevenire a accidentului vascular cerebral.

Acțiuni:

 • susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos;
 • susține procesele cognitive normale (memoria), susține gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic.

Are rol benefic în:

 • eforturi intelectuale de lungă durată
 • tulburări de memorie produse de: suprasolicitare intelectuală, traumatisme (fizice sau emoționale), tulburări ciculatorii.
 • tulburări cognitive asociate cu deficiențe circulatorii
 • maladia Alzheimer, Demență vasculară – prevenire, adjuvant
 • incapacitate de relaxare, adjuvant în insomnie
 • acufene
 • afecțiuni oculare asociate cu deficiențe circulatorii.

Precauții și contraindicații: nu se cunosc.


Ginkgo 150 Memorie 20 capsule - producator Dvr Pharm se recomanda pentru Memorie (stimulare) si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 150mg; Lecitină: 130mg; capsulă de gelatină tare; Ginkgo biloba, frunze: 50mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină, pulbere: 50mg; Țelină (Apium graveolens), fructe, pulbere: 20mg.

Administrare

Se iau câte 1-2 capsule/zi, în cure de minimum 20 de zile. În cazul tulburărilor de memorie cronicizate, al afecțiunilor circulatorii la nivelul creierului, se țin cure de 90 de zile, urmate de alte 15 zile de pauză.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite