Mayam Ellemental Styrax resinoid 10 ml

Styrax resinoid 10 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20683
27,86 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Styrax resinoid 10 ml de la Mayam Ellemental

Extractul de Styrax este o specialitate greu de găsit. Parfumul său balsamic plăcut, cu o notă de migdale amare și accente de vanilie, îi conferă un loc proeminent în parfumerie, valoros ca notă de bază și ca fixator pentru parfumuri.

Liquidambar styraciflua poartă numele botanic al rășinii sale de culoare de chihlimbar, cunoscută sub numele de «liquid amber». Styraxul este adesea confundat cu benzoinul.

Profil olfactiv: balsamic, cu note de migdală amară și pielărie subtilă, cu nuanțe de vanilie

Folosit ocazional în imitarea altor parfumuri ca alternativă la notele de vanilie, ambergris și benzoin, sau pentru a le completa.

Rășină de Styrax și extractul acestuia au fost aparent mult timp folosite de localnicii din Honduras și Guatemala - zona nativă a arborelui Liquidambar, pentru proprietățile cicatrizante și de îngrijire a pielii deteriorate.

În aromaterapie se consideră că ameliorează problemele legate de stres și anxietate, este liniștitor și sporește confortul emoțional. Emană un parfum potrivit pentru destindere, este considerat senzual.

În cosmetică se poate folosi pentru parfumare în creme, unturi de corp, balsamuri, emulsii.

Este insolubil în apă, nu este complet solubil în alcool etilic, este miscibil în uleiuri, emulsii și compoziții anhidre.

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz extern
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale sau alte extracte concentrate
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite