Bauck Hof Pesmet din spelta eco 200 g

Pesmet din spelta eco 200 g

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18618
16,17 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Faina fara gluten
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pesmet din spelta eco 200 g de la Bauck Hof

Pesmetul de spelta bio, cunoscut si in afara Saxoniei de Jos, are o singura origine si contine doar spelta, drojdie si un varf de sare. Pentru a garanta libertatea de grau, painea extra-speltata se coace si se sfarama.

Pesmetul de spelt este ideal pentru prepararea carnii si legumelor si ca topping pentru branzaturi.

Pentru acest pesmet folosim doar spelta cultivata organic. Radacinile Bauckhof Mühle dateaza din 1932, cand Eduard Bauck si-a transformat ferma in agricultura biodinamica - DEMETER. Cand s-au deschis primele magazine ecologice in 1969, el si alti fermieri Demeter au fondat o companie pentru prelucrarea si comercializarea cerealelor organice. Astazi prelucram si comercializam o gama larga de produse din cereale pentru a atrage cat mai multi oameni posibil despre alimentele ecologice si pentru a asigura astfel cat mai mult spatiu posibil pentru agricultura ecologica.

General
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali.

Indulcire: neindulcit

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite