Medica Fertility Female 3xBiotics 40cps

Fertility Female 3xBiotics 40cps

Disponibil la comanda online

SKU 20573
45,73 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Fertilitate femei Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fertility Female 3xBiotics 40cps de la Medica

Fertility Female 3xBiotics 40cps

Infertilitatea este un fenomen global, care afectează 15%25  dintre cupluri; cu toate acestea, infertilitatea feminină contribuie la doar 35%25 din cazurile totale. Potrivit OMS, infertilitatea afectează aproximativ 100 de milioane de femei din întreaga lume.

Fertility Female ajută la reglarea activității glandelor endocrine; la reducerea manifestărilor premenstruale; reglarea menstruației; menținerea funcției normale a aparatului genital feminin și inclusiv a fertilității.

Compoziția produsului Fertility Female 3xBiotics cuprinde: Inositol ce ajută în promovarea fertilității feminine și în susținerea sarcinii fiziologice, fiind implicat în primul rând în semnalizarea insulinei, gonadotropinelor; Tratamentul cu inozitol crește rata de sarcină cu 6,37%25 în același timp scade rata de avorturi spontane cu până la 27,08%25; Acidul folic (vitamina B 9 ) poate avea un efect puternic asupra fertilității feminine, atât înainte, cât și după concepție. Acesta afectează funcția ovariană, implantarea, embriogeneza și întregul proces al sarcinii.

Are rol în stadiile incipiente ale dezvoltării fetale, ajută la prevenirea malformațiilor congenitale cunoscute sub numele de defecte ale tubului neural, inclusiv spina bifida. Maca și Damiana promovează funcționarea optimă a hipotalamusului și a hipofizei, îmbunătățind astfel activitatea tuturor glandelor endocrine. Seleniul este un micronutrient esențial cu rol în reglarea activității glandei tiroide. Iodura de potasiu este enumerată printre micronutrienții necesari pentru fertilitatea normală a femeilor.

Produsele apicole îmbunătățesc echilibrul hormonal și fertilitatea, prin creșterea calității spermatozoizilor și a ovulelor la bărbați și, respectiv, la femei. Apilarnil este bogat în precursori hormonali ai estrogenului, progesteronului și testosteronului, fiind utilizat în România pentru tratarea disfuncțiilor sexuale încă din 1980. Amrita ®   prin conținutul ridicat de antioxidanți și multipli alți nutrienți asigură energia și vatalitatea organismului.Totodată, prin fermentare asigură raportul de pre/pro/postbiotice ce stabilizează micromediul tractului genital feminin.

Fertility Female 3xBiotics - Ingrediente/capsula: atomizat din larve de trantor – 200 mg, polen poliflor fermentat – 200 mg, pulbere din radacina de Maca ( Lepidium peruvianum ) – 100 mg*, pulbere din parti aeriene de Damiana ( Turnera diffusa ) – 100 mg; *plantele au fost fermentate in culturi simbiotice de drojdii si bacterii si uscate pe pat de maltodextrina,  

Mod de utilizare: cate 1 cps de Fertility Female de 2 ori pe zi, inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata (destinat adultilor de sex feminin). Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului ! A se consulta specialistul inainte de utilizare! Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite