Croxeda Man, 30 comprimate filmate, Fiterman Pharma

Croxeda Man, 30 comprimate filmate, Fiterman Pharma
222,27 lei

Nu este in stoc

Descriere Croxeda Man, 30 comprimate filmate, Fiterman Pharma de la Fiterman

Croxeda Man, 30 comprimate filmate, Fiterman Pharma

Proprietati:
- este un complex de patru extracte naturale combinat cu doua oligoelemente indispensabile pentru sanatatea aparatului reproducator masculin ce pot creste vitalitatea si energia;
- de asemenea, pot contribui la imbunatatirea erectiei si cresterea libidoului.

Mod de utilizare:
Adulti: 1 comprimat pe zi.

Ingrediente:
Izomalt, extract de maca, extract de Tribulus terrestris, extract de ginseng, gluconat de zinc, L-selenometionina, antiaglomeranti (acid stearic, talc, dioxid de siliciu), extract de ghimbir, hidroxipropilceluloza si agent de filmare (copolimer al macrogolului cu alcoolul polivinilic, talc, mono și di-caprilocaprat de gliceril, alcool polivinilic, colorant indigo carmin lac de aluminiu).

Precautii:
A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru sonsumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Prezentare:
30 comprimate filmate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Fiterman: FITERMAN PHARMA este un producator roman de produse naturiste ce pune la dispozitie cele mai sigure si eficiente solutii pentru sanatatea noastra si isi dezvolta continuu portofoliul de produse. Produsele Fiterman cuprind o gama pentru copii si o gama pentru adulti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite