Rapunzel Smochine natural Demeter bio 500 gr

Smochine natural Demeter bio 500 gr

Disponibil la comanda online

SKU 13176
57,67 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Smochine natural Demeter bio 500 gr de la Rapunzel

Smochine natural Demeter bioRapunzel, 500 gr

Smochine natural Demeter bio - dozator de vitamine si elemente minerale, smochinele contin mult magneziu, potasiu si fier.

Smochinele au fost printre primele fructe cultivate de catre oamenire. Acest fruct este cultivat in zona mediteraneana de secole. Smochinele sunt venerate in multe culturi si fac obiectul numeroaselor mituri si legende.

Smochinele comestibile apartin familiei asa numitei smochine pure (Ficus carica). Acesti smochini pot creste si pana la 8 m inatime. Primele recolte se obtin doar dupa aproximativ 5 ani de cand smochinul a fost plantat, iar durata de viata a unui smochin poate ajunge pana la 50 ani. Paleta de culori a fructelor se intinde de la galben-verzui pana la violet inchis. Pulpa fructului este de culoare rozalie sau rosiatica.

Fructele coapte sunt culese manual la sfarsitul lunii august de catre agricultorii nostrii parteneri, ce fac parte din proiectul Rapunzel-Turcia. Plantatile de smochin se gasesc pe culmile muntilor dar si pe campiile din Aydin. Dupa ce sunt culese, smochinele bio sunt asezate pe niste gratare speciale si puse la uscat in soare timp de 2-4 zile. Smochinele uscate sunt apoi controlate si alese, iar apoi trimise mai departe pentru a fi prelucrate in orasul Ören.

Valori nutritive:

  • kj: 1162 kcal: 275, grasimi: 1.3g, acizi grasi saturati: 0.2g, glucide: 55g, zaharuri: 55g, fibre: 13g, proteine: 3.5g, sare: <0,1g* - doza zilnica recomandata. 

Smochine natural Demeter bio 500 gr - producator Rapunzel se regaseste in categoria Fructe uscate si crude si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Smochine.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Administrare

Ideale pentru paine cu fructe, patiserie si pentru sport, poate stimula digestia.

  • General
    • Fructe uscate si crude
      Fructe uscate
    • Specificatii
      Produse Bio, organice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Rapunzel: RAPUNZEL - importator de produse bio la cel mai inalt standard de calitate, certificate ecologic si la cele mai bune preturi. Alegeti produsele bio de la Rapunzel pentru o viata mai sanatoasa. Produse ecologice facute din dragoste. Gama de produse bio Rapunzel cuprinde produse alimentare: batoane, ulei de cocos, pasta de susan tahin, uleiuri presate la rece si multe altele.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite