Bilute expandate BIO pentru copii cu miere Crosti 300g

Bilute expandate BIO pentru copii cu miere Crosti 300g

Disponibil la comanda online

SKU 20324
37,79 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cereale, Fulgi, Musli Produse Bio, organice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bilute expandate BIO pentru copii cu miere Crosti 300g de la Crosti

Bilutele expandate Crosti sunt de calitate organica, avand un continut ridicat de cereale fara gluten, astfel ca sunt potrivite si pentru copiii care urmeaza un regim celiac. Aceste bilute expandate au un gust fin datorita continutului de porumb bio si miere naturala. Porumbul are un continut ridicat de antioxidanti si de carbohidrati, este satios si bogat in fibre, vitamine si minerale. De asemenea, este scazut in grasimi. Mierea are multiple beneficii pentru sanatatea celor mici: are proprietati antibacteriene si lupta impotriva infectiilor.

Este o sursa naturala de energie si ajuta la intarirea sistemului imunitar. In plus, ofera acestui produs un gust dulce, minunat. Acest produs este ideal pentru a fi consumat la micul dejun, in combinatie cu lapte sau bauturi vegetale, insa la fel de bine poate fi consumat si in combinatie cu iaurt.

Este excelent si in forma lui pura ca si gustare in orice moment al zilei. Se recomanda a fi consumat incepand cu varsta de 2 ani si este potrivit pentru copii, adolescenti si intreaga familie. -  Compozitie: Porumb* 77,4%, zahar din trestie nerafinat*, miere* 7,1%, sare de mare. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1626kj/383kcal, grasimi 1.2g din care acizi saturati 0.4g, glucide 87g din care zaharuri 20g, fibre 1.5g, proteine 5.5g, sare 0.2g.

Beneficii: Bilutele expandate Crosti sunt de calitate organica, avand un continut ridicat de cereale fara gluten, astfel ca sunt potrivite si pentru copiii care urmeaza un regim celiac. Aceste bilute expandate au un gust fin datorita continutului de porumb bio si miere naturala.

Utilizare produs: Acest produs este ideal pentru a fi consumat la micul dejun, in combinatie cu lapte sau bauturi vegetale, insa la fel de bine poate fi consumat si in combinatie cu iaurt. Este excelent si in forma lui pura ca si gustare in orice moment al zilei. Se recomanda a fi consumat incepand cu varsta de 2 ani si este potrivit pentru copii, adolescenti si intreaga familie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite