Musli BIO fara zahar cu 40% proteine, soia si fructe Favrichon 450g

Musli BIO fara zahar cu 40% proteine, soia si fructe Favrichon 450g

Disponibil la comanda online

SKU 20313
62,09 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cereale, Fulgi, Musli Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Musli BIO fara zahar cu 40% proteine, soia si fructe Favrichon 450g de la Favrichon

Acest musli cu soia si fructe de la Favrichon are ingrediente de calitate organica, un gust delicios si un continut ridicat de proteine. Este o combinatie perfecta de cereale, proteine si fructe care te vor ajuta sa incepi ziua in conditii optime. Acest musli nu contine zahar adaugat si reprezinta o sursa bogata de fibre si proteine.

Acest produs este ideal pentru a fi consumat alaturi de lapte sau bauturi vegetale de calitate bio, insa la fel de bine poate fi consumat si in iaurturi. Este excelent si in forma lui pura ca si snack in orice moment al zilei. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta. 

Compozitie: Cereale* 62,8% ((GLUTEN DIN GRAU*, faina de GRAU* T65, tarate din GRAU*, fulgi de porumb* (porumb*, sare de mare)), fulgi de SOIA* 18,8%, fructe* 18,2% ((stafide* 11,2% (stafide*, ulei de floarea soarelui*), MIGDALE feliate* 3%, mere* 2,5%, capsuni liofilizate* 1,5%)), extract de vanilie*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1582kj/375kcal, grasimi 5.3g din care acizi saturati 0.7g, glucide 36g din care zaharuri 13g, fibre 10, proteine 40g, sare 0.09g.

Beneficii:  Acest produs este ideal pentru a fi consumat alaturi de lapte sau bauturi vegetale de calitate bio, insa la fel de bine poate fi consumat si in iaurturi. Este excelent si in forma lui pura ca si snack in orice moment al zilei.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite