Musli crocant BIO cu 2 feluri de ciocolata Favrichon 375g

Musli crocant BIO cu 2 feluri de ciocolata Favrichon 375g

Disponibil la comanda online

SKU 20308
47,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cereale, Fulgi, Musli Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Musli crocant BIO cu 2 feluri de ciocolata Favrichon 375g de la Favrichon

Musli crocant bio cu 2 feluri de ciocolata Favrichon este de calitate bio si ofera un gust unic cu textura crocanta, in special datorita amestecului dintre cerealele crocante si bucatile generoase de ciocolata neagra si ciocolata cu lapte. Acest produs este ideal pentru a fi consumat in combinatie cu lapte normal sau bauturi vegetale de calitate bio, insa la fel de bine este ideal in iaurturi sau pur si simplu consumat in forma lui pura ca si snack in orice moment al zilei. Nu contine gluten, astfel ca fulgii bio Favrichon sunt potriviti pentru persoanele care au intoleranta la gluten si urmeaza un regim celiac, fiind totodata o sursa de fibre. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta. 

Compozitie: Cereale integrale* 54.2%(fulgi de ovaz*, orez*), bucati de ciocolata* 15%(ciocolata neagra* 8.3%(pasta de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*), ciocolata cu lapte* 6.7%(zahar din trestie*, unt de cacao*, pudra din lapte integral*, pasta de cacao*), zahar din trestie nerafinat*, ulei de floarea soarelui*(floarea soarelui*, antioxidant: extract de rozmarin*), nuca de cocos rasa*, sirop de orez*, pudra de cacao cu continut scazut de grasimi*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la ovaz si lapte. Poate contine urme de boabe de soia si alte nuci.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 2030kj/485kcal, grasimi 23g din care acizi grasi saturati 9.6g, carbohidrati 57g din care zaharuri 21g, fibre 8.1g, proteine 8.7g, sare 0.01g.

Beneficii: Acest produs nu contine gluten, astfel ca este foarte potrivit pentru persoanele care au intoleranta la gluten si urmeaza un regim celiac. Totodata, poate reprezenta o sursa de fibre si proteine.

Utilizare produs: Acest produs este ideal pentru a fi consumat in combinatie cu lapte normal sau bauturi vegetale de calitate bio, insa la fel de bine poate fi consumat si in iaurturi. Este excelent si in forma lui pura ca si snack in orice moment al zilei.

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Inchideti bine dupa fiecare utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite