Musli crocant BIO cu fructe, migdale si seminte heirloom Favrichon 375g

Musli crocant BIO cu fructe, migdale si seminte heirloom Favrichon 375g
38,32 lei

Nu este in stoc

Descriere Musli crocant BIO cu fructe, migdale si seminte heirloom Favrichon 375g de la Favrichon

Musli crocant bio cu fructe, migdale si seminte heirloom Favrichon sunt o celebrare a durabilitatii soiurilor de seminte, in combinatie cu cereale crocante, fructe si nuci delicioase: smochine, mere uscate si migdale. Semintele Heirloom sunt obtinute din soiuri care au fost conservate meticulos, mostenite de la o generatie la alta, uneori chiar de-a lungul a sute de ani, pastrandu-si linia genetica. Acest produs este ideal pentru a fi consumat in combinatie cu lapte normal sau bauturi vegetale de calitate bio, insa la fel de bine este ideal in iaurturi sau pur si simplu consumat in forma lui pura ca si snack in orice moment al zilei.

Musli crocant bio cu fructe si seminte heirloom Favrichon reprezinta o sursa bogata in fibre, magneziu si fier. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta. 

 Compozitie: Cereale integrale* 56.1%(fulgi de ovaz*, fulgi din grau spelt*, grau spelt*, orez*), zahar din trestie nerafinat*, fructe* 9.5%(smochine* 4%( smochine*, faina de orez*), fulgi de migdale* 3%, mere* 2.5%), ulei de floarea soarelui*(floarea soarelui*, antioxidant: extract de rozmarin*), seminte de in* 4%, seminte de dovleac* 3%, amarant expandat* 2%, seminte de chia* 1.5%, seminte de floarea soarelui*, scortisoara*, sare de mare. (* Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la ovaz, spelt si migdale. Contine gluten. Poate contine urme de lapte, seminte de susan, boabe de soia si alte nuci.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1862kj/444kcal, grasimi 17g din care acizi grasi saturati 1.8g, carbohidrati 59g din care zaharuri 16g, fibre 8.3g, proteine 11g, sare 0.26g.

Beneficii: Aceste cereale au in compozitie seminte Heirloom care au fost obtinute din soiuri ce au necesitat o conservare meticuloasa. Aceste soiuri au fost mostenite de la o generatie la alta, uneori chiar de-a lungul a sute de ani, pastrandu-si astfel linia genetica.
Acest produs reprezinta totodata o sursa bogata de fibre, proteine, magneziu si fier.

Utilizare produs: Acest produs este ideal pentru a fi consumat in combinatie cu lapte normal sau bauturi vegetale de calitate bio, insa la fel de bine poate fi consumat si in iaurturi. Este excelent si in forma lui pura ca si snack in orice moment al zilei.

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Inchideti bine dupa fiecare utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite