Musli fara zahar BIO traditional cu alune de padure si migdale Favrichon 500g

Musli fara zahar BIO traditional cu alune de padure si migdale Favrichon 500g

Disponibil la comanda online

SKU 20312
39,14 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cereale, Fulgi, Musli
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Musli fara zahar BIO traditional cu alune de padure si migdale Favrichon 500g de la Favrichon

Musli bio traditional cu alune de padure si migdale Favrichon sunt de calitate organica, au un gust delicios si contin 4 cereale integrale amestecate cu stafide, alune de padure intregi si fasii de migdale. Acest produs este ideal pentru a fi consumat in combinatie cu lapte normal sau bauturi vegetale de calitate bio, insa la fel de bine este ideal in iaurturi sau pur si simplu consumat in forma lui pura ca si snack in orice moment al zilei.

Musli bio traditional cu alune de padure si migdale Favrichon nu au zahar adaugat, sunt bogati in fibre, cereale integrale si reprezinta o sursa naturala de magneziu. Certificare ecologica producator FR-BIO-01. Produs in Franta.

Gramaj: 500g

Compozitie: Cereale integrale* 80%(fulgi de ovaz*, fulgi de grau*, fulgi de orz*, fulgi de secara*), fructe* 20%(stafide* 15.2%(stafide*, ulei de floarea soarelui*), alune intregi* 3.3%, fasii de migdale* 1.4%). (* Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la ovaz, secara, orz, grau, alune de padure si migdale. Contine gluten. Poate contine urme de lapte, boabe de soia si alte nuci.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1583kj/376kcal, grasimi 7.4g din care acizi grasi saturati 1.1g, carbohidrati 62g din care zaharuri 13g, fibre 11g, proteine 9.5g, sare <0.01g.

Beneficii: Acest produs este un aliment delicios, sanatos, de calitate organica si nu contine zahar. Are un continut bogat de cereale integrale si reprezinta o sursa importanta de fibre, proteine si magneziu.

Utilizare produs: Acest produs este ideal pentru a fi consumat in combinatie cu lapte normal sau bauturi vegetale de calitate bio, insa la fel de bine poate fi consumat si in iaurturi. Este excelent si in forma lui pura ca si snack in orice moment al zilei.

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Inchideti bine dupa fiecare utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite