Favisan Favi-fresh apa de gura cu propolis 250ml

Favi-fresh apa de gura cu propolis 250ml

Disponibil la comanda online

SKU 15706
22,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Gingivita Igiena dentara Produse romanesti TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Favi-fresh apa de gura cu propolis 250ml de la Favisan

Descriere Favi-fresh apa de gura cu propolis 250ml de la Favisan

Favi-fresh apa de gura cu propolis 250ml, Favisan, 125 ml

Favi-fresh apa de gura cu propolis 250ml -asigura protectia impotriva cariilor si a placii bacteriene, principala cauza a gingivitei; are un gust racoritor si ofera o respiratie proaspata de lunga durata. Asigura pastrarea unei igiene riguroase locale, asociata cu un echilibru fiziologic general; este asigurata totodata si igiena tubului digestiv. Ofera posibilitatea combinarii efectelor de aromatizare cu cele antiseptice și dezinfectante.

Mod de utilizare: Dupa periajul dintilor umpleti capacul cu solutie. Clatiti cavitatea bucala timp de 40 sec, dar nu inghititi.A se agita bine inainte de folosire. Eventualele depuneri nu influenteaza calitatea produsului.


Apa de gura cu propolis, Favi-Fresh, 250 ml - producator Favisan se regaseste in categoria Igiena dentara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Aqua, glicerin, propolis, cocos glucoside, mentha piperita,potassium sorbate,sodium tetraborate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite