Ananas BIO rondele, selectie Cayenne din Togo Biofruisec 100g

Ananas BIO rondele, selectie Cayenne din Togo Biofruisec 100g

Disponibil la comanda online

SKU 20358
32,39 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ananas BIO rondele, selectie Cayenne din Togo Biofruisec 100g de la Biofruisec

Bucura-te de acest deliciu parfumat, de o calitate exceptionala! Dulce si usor acidulat, este un adevarat rasfat si nu contine zahar adaugat. Soiul de ananas Cayenne Lisse este deosebit de savuros, fiind cules la deplina maturitate, cand este perfect copt, apoi taiat rondele. Miezul dur si fibros este inlaturat. Apoi se usuca la cea mai scazuta temperatura posibila pentru a-si conserva aroma, culoarea si parfumul minunat. Produs medaliat cu , Cel mai bun produs al anului 2019, in Franta pentru categoria de produse din care face parte.

Ananasul este un fruct tropical recunoscut pentru continutul bogat de nutrienti si antioxidanti. Acesta contribuie cu succes la sanatatea aparatului digestiv si la intarirea imunitatii. De aproape 30 de ani, Biofruisec se implica in dezvoltarea locala si in promovarea unei agriculturi ecologice corecte si responsabile in Togo, Africa de Vest. Lantul de comert echitabil creat pentru a promova ananasul Cayenne Lisse este format din peste 300 de familii de mici cultivatori.

Ca o garantie a seriozitatii in aplicarea valorilor etice Biofruisec, acest produs este rezultat din comert echitabil controlat conform standardelor Fair for Life si Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR) , For Life, si din agricultura ecologica certificata de ECOCERT, un certificator francez recunoscut care este activ la nivel mondial de cateva decenii. Produsul este excelent pentru a fi consumat in forma lui pura, ca si gustare sau desert in orice moment al zilei. De asemenea, poate fi folosit ca si ingredient deosebit in diverse prajituri, smoothie-uri sau alaturi de cereale la micul dejun. Pentru a redescoperi adevaratul gust al fructelor proaspete, inainte de a-l consuma, iti recomandam sa stropesti usor ananasul cu apa sau sa il lasi la inmuiat, dupa preferinta. 

Compozitie: 100% ananas*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1405.824kj/336kcal, grasimi 0.4g din care acizi grasi saturati 0.16g, acizi grasi mononesaturati 0.19g, acizi grasi polinesaturati < 0.1g, glucide 82g din care zaharuri 22.6g, fibre 8g, proteine 2.6g, sare 0.06g.

Beneficii: Bucura-te de acest deliciu parfumat, de o calitate exceptionala! Dulce si usor acidulat, este un adevarat rasfat si nu contine zahar adaugat.
Ananasul este un fruct tropical recunoscut pentru continutul bogat de nutrienti si antioxidanti. Acesta contribuie cu succes la sanatatea aparatului digestiv si la intarirea imunitatii.

Utilizare produs: Produsul este excelent pentru a fi consumat in forma lui pura, ca si gustare sau desert in orice moment al zilei.
De asemenea, poate fi folosit ca si ingredient deosebit in diverse prajituri, smoothie-uri sau alaturi de cereale la micul dejun.
Pentru a redescoperi adevaratul gust al fructelor proaspete, inainte de a-l consuma, iti recomandam sa stropesti usor ananasul cu apa sau sa il lasi la inmuiat, dupa preferinta.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite