Crema de masline BIO, selectie Kalamon Biofruisec 180g

Crema de masline BIO, selectie Kalamon Biofruisec 180g

Disponibil la comanda online

SKU 20369
43,19 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema de masline BIO, selectie Kalamon Biofruisec 180g de la Biofruisec

Bucura-te de un rasfat unic si apetisant alaturi de piureul de masline din soiul Kalamon supranumit si , Regina maslinelor, . Acesta se prepara dupa o reteta traditionala care ii evidentiaza aromele bogate si fructate. Maslinele premium, selectie Kalamon, provin din livezile de maslini ale mosiei Nikolopoulos, situata in regiunea Kalamata din orasul Messinia, Grecia. Mosia familiei Nikolopoulos se afla la o altitudine ideala, iar maslinii se intind pe dealurile insorite cu subsol calcaros. Maslinele intr-o nuanta frumoasa ce evoca culoarea vinului, se culeg cand sunt la maturitatea ideala si se macereaza in apa cu sare de mare.

Apoi, se se adauga putin otet de vin rosu si ulei de masline, ambele produse pe mosia familiei Nikolopoulos. Produs medaliat cu , Cel mai bun produs al anului 2022, in Franta pentru categoria de produse din care face parte. Acest piure este ideal ca aperitiv, intins pe paine sau alaturi de bruschete. Datorita gustului sau autentic, poate fi folosit cu succes ca ingredient ce desavarseste diverse preparate culinare.

Compozitie: 92% masline* Kalamon, ulei de masline extravirgin* 5%, otet* 1.5%, sare de mare. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1040kj/253kcal, grasimi 25.3g din care acizi grasi saturati 3.7g, acizi grasi mononesaturati 19.1g, acizi grasi polinesaturati 2.5g, glucide 3.4g din care zaharuri 1.2g, fibre 2.2g, proteine 1.7g, sare 4g.

Beneficii: Bucura-te de un rasfat unic si apetisant alaturi de piureul de masline din soiul Kalamon supranumit si “Regina maslinelor”. Acesta se prepara dupa o reteta traditionala care ii evidentiaza aromele bogate si fructate. Utilizare produs: Acest piure este ideal ca aperitiv, intins pe paine sau alaturi de bruschete. Datorita gustului sau autentic, poate fi folosit cu succes ca ingredient ce desavarseste diverse preparate culinare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite