Mango salbatic BIO jumatati, selectie din Camerun Biofruisec 100 g

Mango salbatic BIO jumatati, selectie din Camerun Biofruisec 100 g

Disponibil la comanda online

SKU 20361
33,74 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mango salbatic BIO jumatati, selectie din Camerun Biofruisec 100 g de la Biofruisec

Savureaza aroma inconfundabila a fructului de mango salbatic! Fiecare felie este echivalenta cu o jumatate de mango, cules atunci cand este perfect copt. Acest soi de mango salbatic, nealtoit si cu fructe mici are un parfum incomparabil evocand in acelasi timp arome de caise, ananas, piersici si trandafiri. Produs medaliat cu , Cel mai bun produs al anului 2017, in Franta pentru categoria de produse din care face parte. De peste 30 de ani, Biofruisec se implica in dezvoltarea locala si in promovarea unei agriculturi ecologice corecte si responsabile in Camerun, precum si la pastrarea biodiversitatii. Fructul este cules la maturitatea ideala, apoi uscat bland si la cea mai scazuta temperatura posibila, rezultand bucati fine de mango cu o aroma concentrata, intr-o minunata nuanta portocalie.

Ca o garantie a seriozitatii in aplicarea valorilor etice Biofruisec, acest produs este rezultat din comert echitabil si din agricultura ecologica certificata de ECOCERT, un certificator francez recunoscut care este activ la nivel mondial de cateva decenii. Produsul este excelent pentru a fi consumat in forma lui pura, ca si gustare sau desert in orice moment al zilei. De asemenea, poate fi folosit ca si ingredient deosebit in diverse prajituri, smoothie-uri sau alaturi de cereale la micul dejun. Pentru a redescoperi adevaratul gust al fructelor proaspete, inainte de a le consuma, iti recomandam sa stropesti usor feliile de mango cu apa sau sa le lasi la la inmuiat, dupa preferinta.

Compozitie: 100% mango*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1405.824kj/336kcal, grasimi 1.5g din care acizi grasi saturati 0.45g, glucide 73.1g din care zaharuri 55.9g, fibre 10.3g, proteine 2.3g, sare 0.015g.

Beneficii: Savureaza aroma inconfundabila a fructului de mango salbatic! Fiecare felie este echivalenta cu o jumatate de mango, cules atunci cand este perfect copt.
Mango este bogat in vitamine si minerale si poate sa ajute in controlul greutatii, imbunatateste digestia, are proprietati anti cancerigene si poate sa reduca riscul de diabet. Utilizare produs: Produsul este excelent pentru a fi consumat in forma lui pura, ca si gustare sau desert in orice moment al zilei.
De asemenea, poate fi folosit ca si ingredient deosebit in diverse prajituri, smoothie-uri sau alaturi de cereale la micul dejun.
Pentru a redescoperi adevaratul gust al fructelor proaspete, inainte de a le consuma, iti recomandam sa stropesti usor feliile de mango cu apa sau sa le lasi la la inmuiat, dupa preferinta.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite