Masline BIO intregi, in saramura, selectie Kalamon Biofruisec 200g

Masline BIO intregi, in saramura, selectie Kalamon Biofruisec 200g

Disponibil la comanda online

SKU 20371
43,19 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Masline BIO intregi, in saramura, selectie Kalamon Biofruisec 200g de la Biofruisec

Bucura-te de un rasfat unic si apetisant alaturi de maslinele din soiul Kalamon supranumit si , Regina maslinelor, . Aceste masline carnoase si suculente se prepara dupa o reteta traditionala greceasca.

Maslinele premium, selectie Kalamon, provin din livezile de maslini ale mosiei Nikolopoulos, situata in regiunea Kalamata din orasul Messinia, Grecia. Mosia familiei Nikolopoulos se afla la o altitudine ideala, iar maslinii se intind pe dealurile insorite cu subsol calcaros. Maslinele intr-o nuanta frumoasa ce evoca culoarea vinului se culeg cand sunt la maturitatea ideala si se lasa la macerat in saramura. Apoi, se se adauga putin otet de vin rosu si ulei de masline, ambele produse pe mosia familiei Nikolopoulos. Acest produs este ideal ca aperitiv sau ingredient deosebit in pizza, salate si diverse preparate culinare. 

Compozitie: 55% masline* Kalamon, apa, otet* 2.5%, sare de mare, ulei de masline extravirgin* 1%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 941kj/230kcal, grasimi 23.5g din care acizi grasi saturati 3g, acizi grasi mononesaturati 18.2g, acizi grasi polinesaturati 2.3g, glucide 0.9g din care zaharuri 0.63g, fibre 4g, proteine 1.6g, sare 3.5g.

Beneficii: Bucura-te de un rasfat unic si apetisant alaturi de maslinele din soiul Kalamon supranumit si “Regina maslinelor”. Aceste masline carnoase si suculente se prepara dupa o reteta traditionala greceasca.

Utilizare produs: Acest produs este ideal ca aperitiv sau ingredient deosebit in pizza, salate si diverse preparate culinare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite