Chipsuri BIO din cartofi cu sare de mare Croustisud 100g

Chipsuri BIO din cartofi cu sare de mare Croustisud 100g

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20381
20,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Chipsuri BIO din cartofi cu sare de mare Croustisud 100g de la Croustisud

Aceste chipsuri organice sunt realizate din cartofi proaspeti certificati organic si selectionati cu mare atentie. Peste acestia s-a presarat si putina sare de mare. Ofera-ti un moment unic de bucurie si placere datorita gustului irezistibil si texturii crocante! Chipsurile Croustisud sunt 100% naturale si realizate din legume proaspete, satisfacand asteptarile celor care doresc sa se bucure de o clipa de rasfat, fara sa faca rabat de la sanatate.

Cartoful este o sursa bogata de vitamina C care contribuie la intarirea sistemului imunitar si la formarea colagenului. Secretul succesului Croustisud consta in tehnologia inovatoare de gatire lenta la temperaturi joase de sub 120 C.

Aceasta abordare unica permite mentinerea calitatii uleiului si in acelasi timp pastreaza beneficiile, gustul si culoarea autentica a legumelor. Pe cand chipsurile clasice sunt prajite in ulei la temperaturi ridicate de peste 175 C, proces care altereaza calitatile organoleptice ale legumelor si creste considerabil nivelul de acrilamide, generand astfel un produs nesanatos si daunator pentru organism. Acest produs organic inovator este un substitut excelent pentru chipsurile clasice si va transforma orice moment al zilei intr-o experienta savuroasa si sanatoasa. Alege-l pentru o binemeritata pauza gourmet alaturi de familie si de prieteni sau ca aperitiv alaturi de diverse sosuri delicioase.

Compozitie: Cartof* 63,9%, ulei vegetal de floarea soarelui* 35%, sare de mare Guérande 1,1%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 2258kj/542kcal, grasimi 35g din care acizi grasi saturati 2.9g, glucide 49g din care zaharuri <0.5g, fibre 6.0g, proteine 4.8g, sare 1.1g

Beneficii: Aceste chipsuri organice sunt realizate din cartofi proaspeti certificati organic si selectionati cu mare atentie. Peste acestia s-a presarat si putina sare de mare. Ofera-ti un moment unic de bucurie si placere datorita gustului irezistibil si texturii crocante!

Utilizare produs: Acest produs organic inovator este un substitut excelent pentru chipsurile clasice si va transforma orice moment al zilei intr-o experienta savuroasa si sanatoasa.
Alege-l pentru o binemeritata pauza gourmet alaturi de familie si de prieteni sau ca aperitiv alaturi de diverse sosuri delicioase.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite