Diet-Food Crema, de arahide, bio, 300g Diet Food

Crema, de arahide, bio, 300g Diet Food

Disponibil la comanda online

SKU 21623
38,46 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema, de arahide, bio, 300g Diet Food de la Diet-Food

Crema, de arahide, bio, 300g Diet Food

Descriere produs: unt de arahide, natural, certificat organic, fara aditivi, preparate numai din arahide bio prajite. Untul de arahide este un aliment cat se poate de bun pentru sanatate, o simpla lingura oferindu-ti numeroase proteine si vitamine. Este o sursa buna de proteine, una mai indicata decat proteina animala. 

Ingrediente: arahide prajite* * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Beneficii: - ofera energie, si mentine senzatia de satietate regland tranzitul intestinal. - bogat acizi grasi benefici, minerale si vitamine esentiale, precum vitamina E, niacina, acid folic si magneziu. - bun pentru prevenirea diabetului de tip 2, in special in cazul femeilor. - contine resvestrarol, un compus care previne distrugerea vaselor de sange. Conditii de pastrare si consum: se depoziteaza intr -un loc racoros, uscat , nu necesita refrigerare

Utilizare: poate fi folosit atat ca o gustare, intins pe paine, in fursecuri, dar si in feluri mai elaborate de mancare. Stratul de ulei din partea de sus a borcanului este un fenomen natural. Inainte de utilizare, se amesteca bine.

Origine: Agricultura Ecologica UE, Polonia Alergeni: produsul poate contine fructe cu coaja, susan Certificare bio: PL-EKO-03 Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.  

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite