Ohvaz Biscuiti de Ovaz sarati cu chimen, mac, susan 130 Gr

Biscuiti de Ovaz sarati cu chimen, mac, susan 130 Gr
14,35 lei

Nu este in stoc

90

Descriere Biscuiti de Ovaz sarati cu chimen, mac, susan 130 Gr de la Ohvaz

Biscuiti de Ovaz sarati cu chimen, mac, susan 130 Gr Ohvaz

Biscuiții sărați sunt ceea ce ne trebuia pentru a ne completa în mod armonios pachetul, având deja 3 arome dulci. În borcanul de sticlă vei găsi 9 biscuiți, toți sărați.
Acești biscuiți te vor încânta cu textura potrivită, fiind puțin crocanți, dar și cu un gust care probabil ți-e familiar, însă într-o combinație diferită de cel clasic.

Semințele de Mac
Macul este o sursă bună de nutrienți precum proteine, fibre, magneziu, fosfor și mangan. Acești nutrienți sunt esențiali pentru menținerea sănătății sistemului osos, a sistemului nervos și a sistemului digestiv.

Semințele de Chimen
Poate ajuta la îmbunătățirea digestiei - Chimenul conține uleiuri volatile și fibre care pot ajuta la îmbunătățirea digestiei și la reducerea simptomelor de indigestie, cum ar fi balonarea, gazele și disconfortul abdominal.

Semințele de Susan
Poate ajuta la menținerea sănătății osoase - Semințele de susan sunt o sursă bună de calciu, care este esențial pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților.

Ingrediente: faina de ovaz (UE) 39, migdale zdrobite (SUA) 16, ulei de cocos 10, bautura extrasa din migdale 20 (preparata in laboratorul Ohvaz), seminte de susan 3,8, seminte de floarea soarelui 3,8, seminte de in 4, praf de copt 2, sare Himalaya 1, seminte mac 0,2, seminte chimen 0,2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite