Ohvaz Granola cu Alune de Padure si Mere 300 Gr

Granola cu Alune de Padure si Mere 300 Gr
28,19 lei

Nu este in stoc

180

Descriere Granola cu Alune de Padure si Mere 300 Gr de la Ohvaz

De ce  mănânci granola?

Este bogată în fibre dietetice – Fiind un preparat din ovăz și cereale integrale, granola este un aliment bogat în fibre ce oferă o senzație îndelungată de sațietate. Consumul de fibre reduce ritmul în care organismul digeră zaharurile și carbohidrații, prin urmare, conținutul mare de fibre din granola ar putea ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Digestie mai buna – Cerealele de înaltă calitate care se regăsesc în granola conțin fibre probiotice, ceea ce ajută la menținerea unui nivel ridicat de bacterii sănătoase în intestine și la echilibrarea sistemului digestiv.

Ajută la reglarea tensiunii arteriale – Proprietăţile benefice ale fulgilor de ovăz sunt confirmate prin numeroase studii realizate de dieteticieni, diabetologi şi specialişti în domeniul alimentaţiei. Se ştie că alimentele cu conţinut ridicat de fulgi de ovăz, cum este şi granola, sunt benefice pentru reglarea tensiunii arteriale.

fulgi de ovaz

Fulgi de ovăz

Măr

Fulgi de secară

Alune de pădure

Stafide

Sare de mare

Ingrediente: fulgi de ovaz 45, fulgi de secara 15, alune de padure 10, seminte de floarea soarelui 9, stafide 7, sirop de curmale 7, mere deshidratate 7

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite