Ohvaz Prajitura de Ciocolata – 2 Portii 180 gr

Prajitura de Ciocolata – 2 Portii 180 gr
21,85 lei

Nu este in stoc

14

Descriere Prajitura de Ciocolata – 2 Portii 180 gr de la Ohvaz

Despre Prăjitura de Ciocolată - 2 Portii , Ohvaz

Cand ai pofta de ceva dulce, dar nu vrei ingrediente dubioase sau cantitati industriale de zahar, iti recomandam prajitura Ohvaz! Doar 442de calorii pe 100 de grame si un gust genial!

Prajitura Ohvaz este un fel de brownie reinterpretat. Este foarte satioasa, hranitoare si dulce exact cat trebuie. Ingredientele sunt cat se poate de simple: curmale, migdale, cacao, ciocolata, seminte de chia, merisoare, o idee de ulei de cocos de calitate.

Prajitura are 180 de grame, formata din doua felii delicioase de 90 de grame fiecare. Recomandam sa o imparti cu cineva drag. Stim ca par doua felii micute , dar te asiguram ca o singura portie te va incanta. Vine ambalată exact asa cum vezi in poza - intr-o cutie alba frumoasa.

Prăjitură de ciocolată Ohvăz conţine numai ingrediente sănătoase, fiind săţioasă, sănătoasă şi savuroasă. Este un fel de brownie reinterpretat cu ingrediente simple şi naturale şi un dulce echilibrat care se poate consuma atât de către copiii, cât şi de către adulţi.

Este o prăjitură delicioasă, perfectă pentru orice ocazie care se poate consuma şi în post. Prăjitura este alegerea ideală pentru oricine doreşte să se bucure de un dulce sănătos şi energizant, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte sănătatea sau greutatea.

Ingrediente 

Prăjitura este făcută din curmale, migdale, cacao, ciocolată, seminţe de chia, merişoare şi ulei de cocos de calitate, arahide, toate ingredientele fiind atent selecţionate pentru a oferi o experienţă gustativă unică. Este unul dintre cele mai sănătoase deserturi, fiind o sursă excelentă de fier, calciu, potasiu, fosfor, magneziu, cupru, mangan, seleniu, iod, şi vitaminele A, B, C, şi E. De asemenea, ingredientele sunt o sursă bogată de acizi graşi Omega-3, fibre şi antioxidanţi precum flavonoidele, carotenoizii, şi vitamina C.

Beneficii 

Prăjitura Ohvăz cu curmale, migdale, cacao, ciocolată, seminţe de chia, merişoare şi ulei de cocos de calitate are numeroase beneficii pentru sănătate. Ingredientele sunt naturale şi bogate în nutrienţi esenţiali de care organismul are nevoie zilnic.

Ciocolata şi cacaua sunt bogate în flavonoidele, compuşi care au proprietăţi antioxidante şi antiinflamatorii şi ajută la protejarea celulelor şi la reducerea riscului de apariţie a bolilor cronice. Migdalele sunt o sursă bogată de vitamina E, un nutrient esenţial care ajută la protejarea celulelor şi la reducerea inflamaţiei. Curmalele şi merişoarele sunt bogate în fibre şi vitamine, iar uleiul de cocos este o sursă de grăsimi sănătoase. Datorită aportului crescut de fibre, prăjitură de ciocolată Ohvăz este benefică pentru digestie şi îmbunătăţeşte tranzitul intestinal.

Cum se poate consuma

O singură porţie din prăjitura Ohvăz te va încânta şi, pentru că este formată din două felii de câte 90 de grame, poate fi savurată alături de cineva drag. Pentru a o putea transporta în siguranţă, vine ambalată într-o cutie albă frumoasă, care o protejează perfect.

Se poate consuma ca desert la serviciu, este ideală pentru pachet pentru elevi sau ca gustare energizantă pentru sportivi. Este un dulce sănătos care recomandat celor care ţin post, dar şi veganilor şi vegetarienilor. De asemenea, pentru că are doar 421 de calorii pe 100 de grame şi un gust savuros, se poate consuma fără probleme chiar şi de cei care sunt la dietă şi vor să se răsfeţe cu ceva dulce.

Ingrediente: Curmale (Iran) 42, Migdale 22, Cacao Belgiana 6, Seminte de Chia 7.3, Ciocolata Belgiana 8 (masa de cacao min. 54,5, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, poate contine lapte), Ulei de Cocos nehidrogenat 0.2, Merisoare 2, Fulgi de migdale 1.5, Unt de arahide 11

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite