Poc Sweet Ciocolata neagra 70 Single Origin Belize, ecologica 60 gr

Ciocolata neagra 70 Single Origin Belize, ecologica 60 gr

La comanda, in 2 zile

SKU 21752
18,22 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Dulciuri Bio Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

360 zile

Descriere Ciocolata neagra 70 Single Origin Belize, ecologica 60 gr de la Poc Sweet

Ciocolata neagra 70 Single Origin Belize, ecologica 60 gr, Poc sweet

Ciocolata Single Origin Belize reprezinta esenta pura a boabelor de cacao din inima Belize. Cu 70 cacao, fiecare tableta este realizata doar din trei ingrediente organice: boabe de cacao, unt de cacao si zahar de trestie. Provenienta acestei ciocolate se regaseste in Maya Mountain Cacao, unde traditia cultivarii boabelor de cacao s-a transmis de-a lungul generatiilor pastrand aceeasi autenticitate.

Aceasta ciocolata nu numai ca incanta simturile cu note aromatice de miere, ananas si stafide, dar vine si intr-un ambalaj artistic, ce se deschide precum o carte, adaugand o nota de exclusivitate si rafinament.Alegeti Ciocolata Single Origin Belize pentru o experienta senzoriala care rasfata simturile, incanta mintea si alina sufletul

Ingrediente: Boabe de cacao*, zahar de trestie*, unt de cacao*.* ingrediente ecologice (BIO)

Informatii nutritionale/100 g produs: Valoare energetica 571,40kcal, grasimi 15.11 g (din care grasimi saturate 9.00 g), glucide 66.04 g (din care zaharuri 29.05 g) proteine 11.98 g, sare 0 g.

Alergeni: Poate contine urme de alune de padure, caju, migdale.Conditii de pastrare: 14-22 CProdus ecologic, certificat RO-ECO-008.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite