Indian Herbal Anti Hemo 60 Capsule

Indian Herbal Anti Hemo 60 Capsule
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Hemoroizi

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Indian Herbal Anti Hemo 60 Capsule de la Indian Herbal

Anti Hemo favorizează diminuarea sângerării și inflamației locale, ajută la reducerea durerii, mâncărimii și senzației de disconfort asociată hemoroizilor. Anti Hemo ajuta la refacerea zonei ano-rectală și ajută la refacerea tonusului vaselor de sânge (venelor și capilarelor).
Administrat sistematic, susține buna desfășurare a proceselor metabolice implicate în menținerea sistemului vascular într-o stare optimă de funcționare. Îmbunătățește circulația sângelui din zona ano-rectală, fiind util în eliminarea stazelor sanguine și stimulând regenerarea țesuturilor.
Deoarece constipația este una dintre afecțiunile asociate hemoroizilor, se recomandă folosirea acestui produs împreună cu Dizolax.

Indicații:
Hemoroizi
Vene varicoase
Produsul nu substituie o alimentație corectă și un regim de viața sănătos și echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Ingrediente:
Amorphophallus campanulatus, Plumbago zeylanica, Zingiber officinale, Piper nigrum

Mod de administrare:
Doza recomandată pentru consumul zilnic: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi. Pentru un efect maxim, se va administra împreună cu jumătate de linguriță de zahăr brun și apă.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Indian Herbal: INDIAN HERBAL este importator al suplimentelor alimentare pe baza de plante indiene. Produsele Indian Herbal sunt 100 % naturale, obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani. Gama de produse Indian Herbal cuprinde capsule, produse cosmetice, pulberi, tablete din plante si uleiuri medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite