Herbagetica Colesterix 60 capsule

Colesterix 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 15040
42,16 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Colesterix 60 capsule de la Herbagetica

Colesterix, Hipercolesterolemie, 60 capsule


Colesterix reduce valorile de colesterol, asigura coagularea normala a sangelui, echilibreaza valorile trigliceridelor.

Colesterix contine o formula concentrata cu 14 extracte premium dedicate pentru reducerea valorilor de colesterol. Colesterix contine un total de 530 mg/capsula cu principii active esentiale pentru sanatatea sistemului cardiovascular. Colesterix actioneaza pe mai multe planuri simultan pentru a asigura aducerea valorilor de colesterol la valori normale: curata sangele de impuritati, previne oxidarea colesterolului, stopeaza formarea placilor de artenom, care formeaza ateroscleroza si limiteaza absorbtia colesterolului din alimentatie. 

Beneficii:

 • Reduce valorile de colesterol
 • Asigura coagularea normala a sangelui
 • Echilibreaza valorile glicemiei
 • Asigura o greutate corporala normala si procesul de detoxifiere
 • Asigura valorile normale de lipide serice
 • Sustine metabolismul lipidelor la nivelul ficatului
 • Asigura digestia grasimilor si stimuleaza secretia sucurilor digestive
 • Asigura sanatatea sistemului vascular si a inimii
 • Efect antioxidant puternic

Extractul de Brusture (Arctium lappa) curata impuritatile din sange. Reduce valorile de colesterol LDL si mentine in parametrii normali valorile de HDL, prevenind astfelformarea placilor de artenom in artere. Actioneaza ca vasodilator, stimuland trecerea sangelui prin artere.

Spirulina (Spirulina platensis) standardizata cu 60% Proteine reduce valorile de colesterol total si colesterol LDL. Previne oxidarea colesterolului LDL, care poate duce la dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Creste valorile de colesterol „bun” HDL.

Extract Anghinare (Cynara scolymus) standardizat cu 2,5% Acizi cafeici are efect antioxidant, prevenind acumularea de colesterol in artere. Stimuleaza procesul natural al organismului de a metaboliza colesterolul, ajutand astfel scadereavalorilor de colesterol total.

Extract 2:1 Gugulipid 2,5 % (Commiphora mukul) standardizat cu 2,5% Guggulsteroni contine Guggulsteroni, compusi activi care reduc valorile de colesterol LDL. Actioneaza ca antioxidant prin a preveni oxidarea colesterolului LDL, fapt ce poate cauza formarea placilor de artenom.

Extract Amla (Emblica officinalis) standardizat cu 40% Taninuri reduce activitatea enzimelor care determina formarea de colesterol. Scade valorile de colesterol total, colesterol LDL si de trigliceride.

Extract 4:1 Cicoare (Cichorium intybus) standardizat cu 20% Inulina reduce absorbtia intestinala de colesterol. Creste valorile de colesterol „bun” HDL. Reduce valorile unor lipoproteine care pot determina valori ridicate de LDL.

Adjuvant in:

 • Hipercolesterolemie
 • Ateroscleroza
 • Dislipidemie
 • Hipertensiune arteriala
 • Boala arteriala periferica
 • Infarct miocardic
 • Accident vascular cerebral

Extract Ganoderma (Ganoderma lucidum) standardizat cu 20% Polizaharide reduce valorile de trigliceride, creste valorile de colesterol HDL, stopeaza absorbtia colesterolului din alimentatie.

Extract 10:1 Giloy (Tinospora cordifolia) standardizat cu 2.5% principii amare asigura metabolismul lipidelor, scade riscul de infarct miocardic. Reduce valorile serice de colesterol.

Extract 66:1 din rizomi de Turmeric (Curcuma longa) standardizat cu 95% Curcuminoide reduce valorile de colesterol LDL. Previne formarea aterosclerozei prin a proteja colesterolul de oxidare. Blocheaza absorbtia de colesterol la nivel intestinal.

Extract 10:1 Ghimbir (Zingiber officinale) standardizat cu 5% Gingeroli reduce oxidarea si acumularea de colesterol LDLsi stopeaza evolutia aterosclerozei.

Extract Ginseng-coreean (Panax ginseng) standardizat cu 12% Ginsenozide reduce colesterolul total, trigliceridele si colesterolul LDL. Are efect antioxidant.

Extract Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) standardizat cu 12% Acizi glicirizinici previne acumularea de colesterol in placi de artenom. Are efect antioixidant.

Extract Piper-negru (Piper nigrum) standardizat cu 5% Piperina reduce valorile de colesterol LDL. Creste biodisponibilitatea ingredientelor din Colesterix.

Vitamina K2/MK-7 naturala din natto activeaza proteina Matrix GLA (MGP) care previne formarea depunerilor decolesterol si calciu in placi de artenom. Previne formarea aterosclerozei.

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu Seria AA nr. 14815 /31.03. 2021.


Colesterix 60 capsule- producator Herbagetica se recomanda pentru Hipercolesterolemie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

per 1 capsula:
Extract Brusture (Arctium lappa) 4: 1 100 mg
Spirulina (Spirulina platensis) standardizat cu 60% Proteine 75 mg
Extract Anghinare (Cynara scolymus) standardizat cu 2,5% Acizi cafeici 50 mg
Extract Gugulipid (Commiphora mukul) 2:1 standardizat cu 2,5% Guggulsteroni 45 mg
Extract Amla (Emblica officinalis) standardizat cu 40% Taninuri 45 mg
Extract Cicoare (Cichorium intybus) 4:1 standardizat cu 20% Inulina 40 mg
Extract Ganoderma (Ganoderma lucidum) standardizat cu 20% Polizaharide 40 mg
Extract Giloy (Tinospora cordifolia) 10:1 standardizat cu 2.5% principii amare 32 mg
Extract din rizomi de Turmeric (Curcuma longa) standardizat cu 95% Curcuminoide 30 mg
Extract Ghimbir (Zingiber officinale) 10:1 standardizat cu 5% Gingeroli 25 mg
Extract Ginseng-coreean (Panax ginseng) standardizat cu 12% Ginsenozide 25 mg
Extract Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) standardizat cu 12% Acizi glicirizinici 15 mg
Extract Piper-negru (Piper nigrum) standardizat cu 5% Piperina 5 mg
Vitamina K2/MK-7 naturala din natto 0,25% 3 mg

Administrare

cate 2-3 capsule pe zi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite