Dorel Plant Crema balsam Dragaica si galbenele 100 gr

Crema balsam Dragaica si galbenele 100 gr

Disponibil la comanda online

SKU 5598
14,09 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema balsam Dragaica si galbenele 100 gr de la Dorel Plant

Crema balsam Dragaica si galbenele, Dorel Plant, 100 gr

Crema balsam Dragaica si galbenele - recomandata in toate afecțiunile glandei tiroide, hipertiroidie, hopotiroidie, gusa endemică, gusa funcțională, noduli tioidieni.

Drăgaică (Galium verum), numită și floarea-lui-Sf.Ion, închegătoare, sânziene, sinziene-gălbenele, smintinica, preferă înălțimile, se ține drept, ajunge la o înălțime de 30-60 centimetrii și are flori gălben-aurii cu mireasmă puternică de miere. Planta înflorită este culeasă în iulie. Sânzinele (Galium mollugo), numite și drăgaică, peteală-reginei, sânziană-albă, au florile delicate, de culoare alb-gălbuie, asemănătoare florii-miresei, un parfum amintind ușor mierea și se întâlnesc foarte des în povârnișuri și pe margini de drum, mai mult culcate la sol decât în piciore în timpul înfloririi.

În toate afecțiunile glandei tiroide recomandăm să se folosească și ceaiul și tinctură pentru afecțiuni tiroidiene în acelaș timp când se folosește alifia sus menționată. Cereți sfatul fitoterapeutului!

Produs în conformitate cu sistemul de igienă și siguranță al Alimentelor H.A.C.C.P. în conformitate cu regulamentul European 178/2002 legea 150/2004 privind siguranța alimentelor.

Produs testat dermatologic.


Crema balsam Dragaica si galbenele 100 gr - producator Dorel Plant se recomanda pentru Hipotiroidism si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Dragaica si galbenele.

Administrare

Se aplică crema pe locul bolnav și în jur, masânduse locul de 2-3 ori pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dorel Plant: Sub marca Dorel Plant se regaseste o gama larga de produse naturale din plante medicinale preparate dupa retete mostenite de sute de ani. Gama de produse Dorel Plant include: ceaiuri, tincturi, alifii si siropuri din plante atent selectionate si recoltate in perioada lor optima din flora Muntilor Apuseni. In magazinul online PutereaPlantelor.ro gasiti tratament naturiste Dorel Plant. Fitoterapeut: Gruie Marina Dorel.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social