Dvr Pharm Iod Natural 60 capsule

Iod Natural 60 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 5968
30,21 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Iod Natural 60 capsule de la Dvr Pharm

Iod Natural, Dvr Pharm, 60 capsule

Iod Natural - iodul contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății pielii; contribuie la producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide, la dezvoltarea normală a sistemului nervos al copiilor și adolescenților, contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor și adolescenților.

Contraindicații: hipertiroidie.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante  Medicinale și Produse ale Stupului.


Iod Natural 60 capsule - producator Dvr Pharm se recomanda pentru Hipotiroidism si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Fucus (Fucus vesiculosus), thall, pulbere: 440mg; Fucus (Fucus vesiculosus), thall, extract apos uscat cu min 0,15% iod: 110mg*; capsulă tare de gelatină* doza zilnică recomandată aduce 165-330 mcg Iod, reprezentând 110-220% VNR (Valori Nutriționale de Referință).

Administrare

Cate 1 capsulă pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea medicului: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social