Biobrush Periuta de dinti organica medium soft Albastra

Periuta de dinti organica medium soft Albastra

Disponibil la comanda online

SKU 14424
18,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Periuta de dinti organica medium soft Albastra de la Biobrush

Periuta de dinti organica medium soft Albastra, Biobrush,

Periuta de dinti organica medium soft Albastra Biobrush realizeaza periutele de dinti din aschii si talas de lemn! Inainte ca ciclul de productie conventional sa le considere inutile si sa le sorteasca incinerarii, Biobrush preia aschiile nefolosibile de lemn si le transforma in periute de dinti, totul, cu pretul unei amprente de carbon neglijabile. In plus, ambalajul din bioplastic si celuloza si perii din nylon pe baza de ulei de ricin au un continut 0 de substante plastifiante nocive. Iar design-ul periutei este unul minimalist, o placere pentru orice baie!

Capacitatea de curatare a periutelor Biobrush

Pentru a concepe design-ul periutelor sale, Biobrush a coroborat recomandarile a medici stomatologi, producatori si institute de cercetare. Principala intrebare pusa de producatorul berlinez a fost: Ce inseamna design de varf si care sunt inovatiile folositoare din domeniu? Raspunsul a fost: Nu este necesara reinventarea periutei de dinti.

Asadar, ce este, totusi, important la periutele de dinti? 

Forma rotunjita a terminatiei perilor. Perii rotunjiti reusesc sa patrunda in spatiile interdentare. Foarte important: a nu se omite folosirea atei dentare!

Peri cu o duritate redusa spre medie. O actiune de curatare superioara datorata folosirii perilor duri nu justifica traumele suferite de catre gingii, sunt de parere expertii. De aceea, acestia recomanda perii cu o duritate medie.

Capul de dimensiune mica spre medie. In felul acesta se optimizeaza dimensiunea periutei in raport cu eficienta curatarii si celor mai mici dintre dinti.

Perii grupati in manunchiuri. Densitatea ridicata a manunchiurilor favorizeaza rezultatele de curatare performante. Distanta dintre peri este, de asemenea, importanta, pentru ca determina uscarea rapida a perilor, prevenind formarea bacteriilor.

Unghiul la care este inclinat capul periutei. Acesta permite atingerea si perierea molarilor.

Periuta Biobrush este construita in jurul acestor principii simple, dar eficiente. Potrivit expertilor, "tot restul este marketing".

Sanatate

Periutele folosesc emolienti naturali (acid citric) certificati ca fiind fara BPA. Pentru producerea bioplasticului nu sunt folosite substante emoliente. In pigmentii atent selectionati pentru colorarea periutelor nu exista metale grele. Pentru peri se foloseste nylon din ulei de ricin natural. Conform opiniei exprimate de catre medici stomatologi independenti, nylon-ul este cea mai potrivita si igienica varianta de material folosibil pentru perii periutelor de dinti.

Periutele sunt 94% biodegradabile.

Filozofia Biobrush

Conceptul initial al gamei de periute colorate a fost acela al unei abordari holistice si sustenabile a produselor de ingrijire dentara cu un impact redus asupra mediului. S-a analizat cu meticulozitate fiecare detaliu care compune o periuta de dinti performanta: tipul si cantitatea de cerneala folosita pe ambalajul compostabil, pigmentii care coloreaza periutele dar si caracteristici care tin de forma acestora.

Biobrush, un start-up berlinez, munceste neincetat la perfectionarea si implementarea acestui concept incepand de la fondare, in 2015. Rezultatul acestui efort sustinut este o periuta care satisface toate exigentele ingrijirii stomatologice ireprosabile. Iar forma sa esentializata si cromatica vibranta o fac sa se remarce in orice baie.


 

 • General
  • Igiena dentara
   Periuta de dinti
  • Pentru copii sau adulti
   Adulti
  • Produse Bio, organice
   Produse Bio, organice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biobrush: Biobrush, periute de dinti organice. Biobrush realizeaza periutele de dinti din talasul produs de catre industria de procesare a lemnului! In plus, ambalajul din bioplastic si celuloza si perii din nylon pe baza de ulei de ricin au un continut 0 de substante plastifiante nocive. Iar design-ul periutei este unul minimalist, simplu si elegant. Asadar, ce este, totusi, important la periutele de dinti? Forma rotunjita a terminatiei perilor, perii cu o duritate redusa spre medie, capul de dimensiune mica spre medie, perii grupati in manunchiuri, unghiul la care este inclinat capul periutei. Periuta Biobrush este construita in jurul acestor principii simple, dar eficiente. Potrivit expertilor, "tot restul este marketing". Periutele folosesc emolienti naturali (acid citric) certificati ca fiind fara BPA. Pentru producerea bioplasticului nu sunt folosite substante emoliente. In pigmentii atent selectionati pentru colorarea periutelor nu exista metale grele.Pentru peri se foloseste nylon din ulei de ricin natural. Conform opiniei exprimate de catre medici stomatologi independenti, nylon-ul este cea mai potrivita si igienica varianta de material folosibil pentru perii periutelor de dinti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite