Georganics Periuta de dinti din lemn de fag pentru copii 1 buc

Periuta de dinti din lemn de fag pentru copii 1 buc

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13806
25,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Periuta de dinti din lemn de fag pentru copii 1 buc de la Georganics

Periuta de dinti din lemn de fag pentru copiiGeorganics, 1 buc

Periuta de dinti din lemn de fag pentru copii - periutele de dinti Georganics, zero plastic, in schimb, un maner biodegradabil realizat din lemn de fag din Elvetia, certificat FSC. Perii nu contin BPA. Ca orice periuta de dinti utilizata corect, aceasta trebuie inlocuita la aproximativ fiecare 3 luni si, dupa folosire, aseazata in pahar astfel incat perii sa se poata usca in intervalul dintre folosiri.

Dimensiuni adaptate folosirii de către copii.

Aceasta periuta de dinti este realizata din lemn de fag de provenienta certificata FSC. Asta inseamna ca pentru fiecare copac taiat, un altul este plantat, iar tot materialul lemnos ramas nefolosit in urma procesului de productie este utilizat responsabil, pentru incalzirea facilitatilor de productie. Dupa folosire, periuta este transformabila in compost.

Perii, din nylon fara BPA, au duritatea optima pentru curatare si indepartarea placii si tartrului fara a avea o actiune agresiva asupra gingiilor.

  • maner din lemn de fag certificat, pentru fiecare copac taiat este plantat un puiet.
  • peri de inalta calitate, fara BPA, made in Germany, duritate medie.
  • ambalata in cutie din carton transformabila in compost.
  • vegan & cruelty free.
  • a se inlocui o data la 3 luni.

Promisiunea Georganics. Cu adevarat natural! Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza in manufactura din Anglia exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala.

Sustenabil. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.