Nordics Pasta de dinti, fara fluor, cu capsuni si probiotice, pentru copii, 50 ml

Pasta de dinti, fara fluor, cu capsuni si probiotice, pentru copii, 50 ml

La comanda, in 2 zile

SKU 19355
26,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Igiena dentara Cosmetice bebelusi si copii Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pasta de dinti, fara fluor, cu capsuni si probiotice, pentru copii, 50 ml de la Nordics

Pasta de dinti pentru copii Nordics Kids cu aroma de capsuni si Probiotic SymReboot OC. Fara fluor, cu adaos de xilitol pentru utilizare zilnica. Potrivita pentru copiii de toate varstele. Ingredientele active sunt xilitolul, care are proprietati dovedite impotriva cariilor dentare, si lactatul de calciu. Aceasta pasta de dinti pentru copii contine noul SymReboot OC, care este un probiotic procesat care sustine apararea naturala a cavitatii bucale si mentine echilibrul sanatos al microbiomului oral. Aceasta pasta de dinti a fost dezvoltata special pentru gingiile sensibile si dintii copiilor care au nevoie de cea mai buna ingrijire posibila.

Caracteristici:

  • Sustine apararea instinctiva a cavitatii bucale si sustine un echilibru sanatos al microbiomului oral.
  • Promoveaza gingiile sanatoase, intareste bariera cavitatii bucale.
  • Calmeaza si protejeaza impotriva bacteriilor daunatoare.

Ingrediente: Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Acacia Senegal Gum, Lactobacillus Ferment, Calcium Lactate, Eupatorium Rebaudianum Bertoni Leaf Extract, Xanthan Gum, Disodium EDTA, CI 75470

Ingrediente active:  Xylitol, Calcium Lactate, SymReboot OC (processed probiotic)

Fara:  SLS, Fluoride, PEGs, Titanium dioxide, Preservatives, Parabens, Sugar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nordics: Nordics, o echipa mica condusa de ideea de a trai o viata ecologica. Ideea de periuta bio-degrababila a fost un succes instant. Periutele Nordics sunt minimalistice si durabile, fabricate cu cele mai bune materiale, in ambalaje eco din cartoane reciclate. Bambusul folosit trece prin prelucrare termica, astfel incat manerul sa fie impermeabil la apa si sa protejeze produsul de bacterii si mucegai. Fiecare material folosit este de origine naturala. Toate firele sunt din nylon reciclat de inalta calitate, bio-degradabile si perii negri sunt tratati cu carbune Binchotan, care ajuta la albirea dintilor. Toate ambalajele sunt din hartie reciclata.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite