Aboca Ulei de Migdale Dulci 100 ml

Ulei de Migdale Dulci 100 ml
41,42 lei

Nu este in stoc

Descriere Ulei de Migdale Dulci 100 ml de la Aboca

Ulei de Migdale Dulci, Aboca, 100 ml

Uleiul de Migdale Dulci - este obtinut prin prelucratea semintelor printr-un proces de extractie prin presare la rece, se obtine o substanta uleioasa ale carei proprietati emoliente sunt utile in tranzitul intestinal, in special in situatiile in care este necesara o actiune "delicata". Calitatea Uleiului de Migdale dulci Aboca este garantata prin selectia migdalelor cu proprietati organoleptice optime.

Procesul de extractie prin presare la rece asigura un ulei care isi mentine proprietatile initiale, fara a modifica compozitia lipidica si care garanteaza un aport optim de principii active functionale.

Pentru uz intern, uleiul de migdale dulci are efect emolient al mucoasei intestinale cu efect laxativ usor, regland tranzitul intestinal.

Poate fi utilizat si pentru uz extern:

 • pentru a conferi pielii o mai mare elasticitate si catifelare
 • pentru a impiedica formarea vergeturilor, caracteristice perioadei de sarcina sau cauzate de variatiile de greutate.

Ulei de Migdale Dulci 100 ml - producator Aboca se recomanda pentru Vergeturi si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei de Migdale dulci (Prunus dulcis). Cantitate per doza zilnica minima recomandata ( 1 lingura - 10 ml) : ulei de migdale dulci - 9 gr

Administrare

Se recomanda 1-3 linguri pe zi. Pentru a beneficia de caracteristicile emoliente ale Uleiului de migdale pe piele, aplicati-l pe partile dorite, printr-un masaj usor de mai multe ori pe zi, dupa nevoie.

 • General
  • Ingrijire corp
   Ulei
  • Afectiuni
   Constipatie
   Vergeturi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Aboca: Produse naturiste de la ABOCA-Italia sunt suplimente alimentare obtinute prin cercetare stiintifica (botanica, fitochimie, genetica, clinica, tehnologie) si cercetare ecologica. ABOCA investeste in cercetare, inovare si calitatea produselor. Firma Aboca considera ca plantele medicinale sunt remedii naturale pentru sanatatea oamenilor. Produsele Aboca se adreseaza adultilor si copiilor. Aboca- Inovatie pentru sanatate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social