Favisan Ulei hidratant cu turmeric 300ml

Ulei hidratant cu turmeric 300ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20139
27,47 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Creme Masaj Uleiuri din plante Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei hidratant cu turmeric 300ml de la Favisan

Ulei hidratant cu turmeric 300ml, Favisan Ulei hidratant de baie si corp cu turmenic se disperseaza in apa, asigurand un efect de vitalitate si o prospetime a pielii (datorita efectului antioxidant si antiinflamator al turmericului); aduce un tonus optimist, reda pofta de viata; turmericul are efect antibacterian, antimicotic si antiviral, fiind util in afectiunile cutanate ale pielii.

Mod de utilizare :

Ulei hidratant cu turmeric, Favisan: se agita pana la formarea unui amestec omogen si se adauga sub jet puternic de apa 10-15 ml ulei la o cada de baie. Se poate aplica si ca atare prin masaj usor pe tot corpul, fiind special creat pentru tratamentul cotidian dermoreparator.

Atentie: poate pata cada! Ingrediente Ulei hidratant de baie si corp cu turmeric, Favisan: aqua, paraffinum liquidum, Curcuma longa root extract, Curcuma longa root oil, Citrus limon peel oil.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite