Georganics Periuta de dinti electrica sonica

Periuta de dinti electrica sonica
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Igiena si ingrijire

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Periuta de dinti electrica sonica de la Georganics

Descriere produs Periuta de dinti electrica sonica de la Georganics 

Periuta de dinti electrica, de înaltă calitate, folosește tehnologie sonică și oscilații de înaltă frecvență asigurând îndepărtarea plăcii dentare și prevenirea acumulării tartrului.

Curatarea superioara oferită va îmbunătăți per total sănătatea orală, prevenind gingivita, sângerarea și inflamarea gingiilor. Posibilitatea reglării intensității celor 3 viteze de periere face utilizarea periuței sonice ideală și pentru persoanele aflate sub tratament ortodontic ce presupune aparate dentare.

Curatare intensa si în profunzime
Până la 35.000 de mișcări pe minut

Îndeparteaza placa dentara si petele
100% mai puțină placă dentară & dinți de 2 ori mai albi

Durată de 5 saptamani per încarcare
Baterie litiu-ion cu încărcător wireless

3 viteze de periere cu intensitate reglabilă
Cu 2 moduri pentru curățare & albire

Peri de înalta calitate
Capătul de periere e dotat cu peri DuPont 610, fără BPA.

Utilizare

Periați dinții timp de cel puțin 2 minute, 30 de secunde pentru fiecare cadran drept și stâng al arcului inferior și superior.

Cronometrul cu oprire automată la intervale de 30 de secunde vă va ajuta să știți când trebuie schimbat sensul de periere.

Ultima setare efectuată va fi salvată și setată automat pentru următoarea utilizare a periuței de dinți.

Accesorii

Înlocuiți capătul de periere al periuței de dinți sonice la fiecare 3 luni sau mai devreme, dacă perii sunt deteriorați.

Periuța de dinți sonică are o garanție de 12 luni.

Materiale

Mâner din plastic *, Peri de nailon DuPont 610 fără BPA*, Baterie litiu*

* Z.T.L. Reciclabil.

Setul cuprinde 2 capete periuță cu peri de înaltă calitate – peri DuPont 610, fără BPA.

Ambalaj

Cutie din carton, compostabil, reciclabil

Eliminare & schema zero waste

Grație schemei zero waste puteți returna capetele de periere utilizate și mânerele care vor fi reciclate cu ajutorul unei companii specializate în reciclare. În cazul în care doriți să aruncați periuța de dinți, aveți grijă să îndepărtați bateria înainte de a lăsa produsul în locul specific de colectare. Asigurați-vă că bateria este descărcată.

Periuta de dinti electrica sonica - producator Georganics  se regaseste in categoria Igiena dentara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Georganics: Georganics, cu adevarat natural! Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite