Georganics Spatula din bambus pentru pasta de dinti la borcanas

Spatula din bambus pentru pasta de dinti la borcanas

Disponibil la comanda online

SKU 15898
3,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Spatula din bambus pentru pasta de dinti la borcanas de la Georganics

Descriere produs Spatula din bambus pentru pasta de dinti la borcanas de la Georganics

Spatulă din lemn de bambus creată special pentru pasta de dinți la borcănaș, fie că e pastă sau pudră.

Eco, refolosibilă, durabilă, 100% reciclabilă.

PROMISIUNEA GEORGANICS

Cu adevărat natural
Georganics utilizează în manufactura din Anglia exclusiv ingrediente pure, naturale și organice pentru toate produsele din gamă. Asta înseamnă că cei de la Georganics ne pot privi senini în ochi atunci când spun ca îngrijirea lor orală este una autentic naturală.

Sustenabil
Toate produsele Georganics sunt realizate manual, în serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cât mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gândite pornind de la dorința expresă de a nu produce deșeuri în mod gratuit. În felul acesta, menținerea igienei orale este acompaniată de certitudinea că nu supra-solicităm planeta.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Georganics: Georganics, cu adevarat natural! Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite