TIAMIS MEDICAL BIOTITUS tub 20ml unguent natural adjuvant pentru plaga

BIOTITUS tub 20ml unguent natural adjuvant pentru plaga

Disponibil la comanda online

SKU 19699
29,85 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BIOTITUS tub 20ml unguent natural adjuvant pentru plaga de la TIAMIS MEDICAL

Unguentul BIOTITUS® are 100% compuși naturali activi, procesați special care acționează completându-se și potențându-se reciproc. Combinația unică și sinergia dintre ingrediente conferă următoarele proprietăți:

  • menține troficitatea, hrănește și imbunatățeste aspectul pielii,
  • asigură confortul utilizatorului
  • hidratant, emolient,
  • promoveaza producția de colagen favorizand cicatrizarea leziunilor pielii
  • promoveaza microcirculația la nivelul pielii, tonic capilar

COMPOZITIE: Helianthus oleum, Olivae oleum, Cera, Gum rosin, Boswellia carterii extract, Chamomilla recutita extract, Calendulae officinalis flower extract, Cinnamonum Camphora Bark oil, Limonene, Linalool (in plus disiloxane doar la forma de prezentare spray).

FORME DE PREZENTARE: Recipient airless 50ml, spray 75ml, compresa impregnata de 10cmX10cm si 10X20cm, tub cu unguennt de 20ml, 50ml, 100ml, aplicator cu unguent de 8ml si 50ml.

MOD DE UTILIZARE: Spălati pielea sub jet de apa călduță cu săpun, sau după caz, folosiți soluție salină (ser fiziologic, soluție antiseptică).  După spălare, pielea se tamponează, nu frecați.  Dacă utilizati recipientul aplicator/tub cu unguent/airless: indepărtați capacul protector al aplicatorului sau membrana protectoare a tubului și aplicați un strat subtire, apoi masați ușor pana cand produsul este absorbit în piele, obținandu-se rezultate mai bune după utilizări frecvente, sau un strat de 1-2mm după care, pentru protecție, acoperiți cu un pansament secundar (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix, adeziv sau neadeziv. Primele aplicări se schimbă la  24 ore, apoi la 48 de ore. Daca  folosiți compresa impregnată procedati astfel: îndepărtați filmul protector de pe fețele compresei impregnate; aplicați compresa direct într-un singur strat; pentru protectie, acoperiți cu un pansament secundar (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix, adeziv sau neadeziv. Primele aplicări se schimbă la  24 ore, apoi la 48 de ore. Indepărtați capacul protector al recipientului airless si aplicați un strat subtire, apoi masați ușor până cand produsul este absorbit în piele, obținându-se rezultate mai bune după utilizări frecvente, sau un strat de 1-2mm după care, pentru protecție, acoperiți cu un pansament secundar (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix, adeziv sau neadeziv. Daca se utilizeaza spray-ul, agitati-l energic dupa fiecare apasare a actuatorului si pulverizati zona in strat subtire.  La nevoie, acoperiti cu un pansament  (compresă) care se fixează cu ajutorul unui bandaj extensibil sau fix. Se utilizeaza ori de cate ori este necesar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite