Ulei de samburi de caise, 10ml, Transvital

Ulei de samburi de caise, 10ml, Transvital

Disponibil la comanda online

SKU 16972
10,12 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire corp Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de samburi de caise, 10ml, Transvital de la Transvital

Uleiul din samburi de caise (Prunus Armeniaca) este ideal pentru tratamentele faciale, fiind bogat in acizi grasi, Vitamina A si Vitamina E (cu rol antioxidant). Textura fina a uleiului din samburi de caise reda stralucirea si elasticitatea epidermei fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. In acelasi timp, hraneste, hidrateaza, catifeleaza si intarzie efectele imbatranirii. Eficient pentru ingrijirea pielii sensibile, inclusiv a copiilor.

Ingredient activ:

Uleiul din samburi de caise este bogat in antioxidanti naturali, ce lupta impotriva radicalilor liberi precum si in vitaminele C, B1, B2, B6, B17 si E, cu efect regenerant si revitalizant pentru piele. Tot vitamina E este cea care da fermitate pielii, conferind un aspect bine conturat si inlaturand ridurile.

Contine acid oleic (Omega 9) aproximativ 65% , acid linoleic (Omega 6) – 28% , precum si o mica cantitate de acid alfa linoleic (Omega 3), aproximativ 1 %. Acidul linoleic este foarte usor incorporat de piele, nu lasa urme grase si senzatie de piele grasa.Tot el reduce pierderea de apa din piele, penetreaza rapid epiderma si restabileste elasticitatea acesteia.

Beneficii:

• protejeaza de efectele imbatranirii
• hraneste si hidrateaza pielea uscata
• protejeaza impotriva razelor UV
• reda stralucire tenului
• este un ulei emolient cu efect antirid.

Mod de dministrare:

Se poate utiliza ca atare pentru toate tipurile de ten, ca baza pentru ulei de masaj, demachiant, hidratant pentru conturul ochilor, in compozitia diferitelor masti sau serumuri.

Compozitie: Ulei din samburi de caise

Forma de prezentare: 10ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Transvital: TRANSVITAL COSMETICS este prezentă pe piața de produse cosmetice autohtone din anul 1994 si livreaza clienților uleiuri, balsamuri, geluri, unguente și emulsii cu extracte vegetale. Cosmeticele Transvital se adreseaza celor care doresc produse cosmetice naturale, realizate cu extracte din plante cu efecte benefice asupra tenului, pielii, parului, unghiilor (galbenele, catina, musetel, propolis, arnica, castan, aloe, sunatoare, ulei de argan extravigin, ulei din germeni de grau).
Cosul este gol
Nu ai produse favorite