Aghoras Vitamina C AquaNano pulbere 100 gr

Vitamina C AquaNano pulbere 100 gr

Disponibil la comanda online

SKU 8666
28,15 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina C AquaNano pulbere 100 gr de la Aghoras

Vitamina C AquaNano pulbere, Aghoras, 100 gr

Vitamina C AquaNano pulbere - datorita implicarii ei in foarte multe reactii enzimatice, vitamina C (acidul ascorbic) este utilizata pentru tratarea pe cale naturala a unor afectiuni diverse, de natura virala sau tumorala. Desi doza recomandata pentru utilizare orala este de circa 100mg/zi, efectele terapeutice se obtin la doze cuprinse in general in gama 2-10 g/zi. Utilizarea orala a unor cantitati mai mari de circa 3 grame zilnic a vitaminei C netamponate poate induce laxatie si poate fi mai greu sau chiar imposibil de tolerat de catre persoanele cu un stomac sensibil sau afectat. Chiar si in cazul in care este suportata, administrarea ei se realizeaza fractionat, in mai multe doze mai reduse pe parcursul intregii zile. In cazul administrarii unor doze ridicate de vitamina C, in mod obisnuit se utilizeaza forma tamponata a vitaminei C (la administrarea pe cale orala), sau preparate injectabile, fie in forma tamponata, fie in forma netamponata.

Afectiuni:

  • imunitate scazuta, tumori, infectii cu virusi, infectii cu stafilococi, infectii cu fungi.

Vitamina C AquaNano pulbere 100 gr - producator Aghoras se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Acid ascorbic 100%, 100 gr.

Administrare

Se recomanda maxim o jumatate de lingurita pe zi (1g, 1111% din DZR), sau dupa sfatul medicului. Se poate dizolva in apa plata sau ceai. O lingurita contine 2g vitamina c alcalina.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite