Apicola Georgescu Apitotal Royal 270 gr

Apitotal Royal 270 gr

Disponibil la comanda online

SKU 18005
33,92 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Apitotal Royal 270 gr de la Apicola Georgescu

APITOTAL

MIERE CU POLEN, PROPOLIS SI LAPTISOR DE MATCA

Tonic general cu actiune biostimulatoare,regeneratoare, dezinfectanta, vitaminizanta si mineralizanta, recomandat pentru perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuala, lipsa poftei de mancare, stari de slabiciune, sustine sistemului imunitar si contribuie la buna functionare a ficatului.

Mod de utilizare: 3 lingurite pe zi (15g)- cate una inaintea fiecarei mase principale.

Ingrediente: miere naturala (82.45%), polen(15%), propolis(2%) si laptisor de matca (0.55%).

Valori nutritionale medii/ 100g produs: valoare energetic a 1391KJ/328Kcal, grasimi 1.85g din care acizi grasi saturati 0.65g, glucide 70.97g din care zaharuri 66.78g, proteine 4,86g, fibre 4.24g, sare sub 0.01g.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele apicole si copiilor sub 3 ani.

 A se pastra laloc uscat,ferit de razele directe ale soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apicola Georgescu: APICOLA PASTORAL GEORGESCU a inceput din pasiune pentru apicultura care s-a transformat cu multa munca si perseverenta pe parcursul a peste 25 de ani intr-o companie de succes. Produsele apicole Pastoral Georgescu se vand pe plan intern si extern. "Albina Carpatina" ofera o gama de produse apicole cu proprietati terapeutice deosebite si efect tonic, vitaminizant, mineralizant, antioxidant ce stimuleaza imunitatea si ajuta in perioade de stres, oboseala, convalescenta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite