Dvr Pharm Telom-R 120 capsule

Telom-R 120 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 4999
84,82 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Telom-R 120 capsule de la Dvr Pharm

Prospect Telom-R, Dvr Pharm, 120 capsule

Telom-R - telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom. Aceștia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că exista o legătură între micșorarea lungimii telomerilor și procesul îmbătrânirii și al apariției bolilor. Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzată de incapacitatea organismului de a mai produce suficienta telomerază (o enzimă care împiedică scurtarea telomerilor și reface secvențele de ADN) odată cu înaintarea în varstă. Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri.

Ingrediente si proprietati:

Astragalus (Astragalus membranaceus) – este cel mai bun stimulator de telomeraze (enzimele care controlează telomerii) din lume, la ora actuală. Extractul de Astragalus, cu raport de extracție de 20:1 (conține de 20 de ori mai multe principii active decât simpla plantă!), este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plămânilor și al căilor respiratorii, precum și al glandelor endocrine. Nu în ultimul rând, extractele concentrate de Astragalus sunt printre cei mai activi agenți anti-cancer cunoscuți.

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – este o algă unicelulară extrem de bogată în clorofilă și nutrieți și, conform studiilor științifice, este și un excelent stimulator al telomerazelor. Dacă Astragalus-ul acționează mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin și nervos, Chlorella reîntinerește pielea, țesuturile elastice și anumite celule neuronale.

Laptisorul de matca – potențează acțiunea stimulatorilor de telomeraze și, în plus, crește producția și mobilitatea celulelor stem, cunoscute și ca echipa de reconstrucție a organismului. El asigură o refacere rapidă în urma efortului prelungit și a stresului, are efect antidepresiv și îmbunătățește funcțiile creierului, prevenind și având un efect adjuvant important în maladia Parkinson și Alzheimer, scleroză multiplă, demență vasculară etc.

Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis) – este cel mai puternic remediu anti-cancer cunoscut, făcând un tandem redutabil cu extractul Astragalus. Sfera de acțiune acestui tandem este impresionantă: cancer pulmonar, cancer la sân și ovarian, cancer de colon și de rect, cancer de prostată etc.

Benefic în:

 • creșterea imunității organismului
 • boala canceroasă
 • chimioterapie
 • hepatită virală, alcoolică
 • infectii respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumonie, TBC
 • astm bronșic
 • radiere terapeutică sau accidentală
 • reumatism, osteoartrită, lombosciatică, spondiloză, spondilită
 • imbunătățirea aspectului pielii
 • sclerodermie, psoriazis, lupus eritematos
 • tulburări de potență.

Telom -R si imunitatea - atunci când le sunt activate telomerazele (enzimele care acționează la nivelul telomerilor), celulele sistemului imunitar devin foarte rezistente, active și eficiente în lupta cu diverșii agresori ai organismului. La nivel practic, aceasta înseamnă că bolile infecțioase și tumorale vor fi prevenite, dar și tratate cu o eficiență incredibilă, cu ajutorul TELOM-R. Așadar, fie că vrem să ne protejăm de epidemiile de gripă, că vrem să prevenim sau să tratăm o infecție urinară, digestivă, respiratorie etc., produsul TELOM-R este cea mai bună soluție.

Telom -R si racelile, bronsitele, si infectiile pulmonare - această formulă este printre cele mai eficiente din lume contra răcelilor. Administrarea acestui produs, încă de la primele semne ale unei viroze gripale, duce, de regulă, la oprirea bolii în fazele incipiente sau la manifestarea sa într-o formă foarte ușoară. În cazul bronșitelor și al complicațiilor pulmonare ale răcelilor, administrarea TELOM-R scurtează de câteva ori durata de vindecare. Mai mult, acest produs crește exponențial eficiența antibioticelor, fiind de un imens ajutor în pneumoniile bacteriene, ori chiar în tuberculoza rezistentă la tratamentul clasic.

Telom -R si reumatismul - stimulatorii naturali ai telomerazelor tratează bolile reumatice pornind de la cauză, diminuând inflamația, ajutând la refacerea țesuturilor din articulații, pornind chiar de la nivel celular. Gama de aplicații este imensă, așa încât vom menționa doar câteva afecțiuni: artrită și poliartrită reumatoidă, artroză (a genunchiului, umerilor, cotului etc.), osteoartrită, lombosciatică, spondiloză, spondilită.

Telom -R si cancerul  - pentru a preveni orice efecte adverse, stimulatorii naturali de telomeri au fost selectați de către cercetători dintre cele mai puternice plante anticancerigene. Iar principala armă contra cancerului a produsului TELOM-R este extraordinara activare a imunității pe care o produce. Celulele sistemului imunitar, atunci când sunt în număr suficient de mare și în mod corespunzător activate, au capacitatea de a identifica, distruge și elimina orice formațiune tumorală, fie ea benignă sau malignă.

Telom -R, chimio- si radio - terapia - acest activator de telomeri este poate cel mai bun susținător al organismului în cazul chimio- și radio-terapiei în cancer. El nu doar că nu interferează negativ cu aceste tratamente, ci chiar le potențează mult efectele terapeutice. Foarte important, TELOM-R previne și corectează efectele adverse teribile ale radiațiilor și chimioterapiei asupra sistemului nervos, cardiovascular, endocrin, imunitar.

Telom -R si tineretea pielii - poate că cele mai spectaculoase efecte le are acest stimulator de telomeraze la nivelul pielii. Acțiunea sa reîntineritoare, pornind de la nivel celular, face pielea mai elastică, mai fermă, îi redă strălucirea și sănătatea.

Acțiuni fiziologice astragalozidele, cicloastragenolul și polizaharidele extrase din astragalus și zincul:

 • contribuie la metabolismul normal acido-bazic al carbohidraților, al macronutrienților și al vitaminei A,
 • contribuie la sinteza normală de ADN și a proteinelor,
 • contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale,
 • contribuie la menținerea sănătății sistemului osos,
 • contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar,
 • contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,
 • contribuiela procesul de diviziune celulară,
 • contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor.

Precauții: poate interacționa cu medicamentele imunosupresive (persoane cu transplant). A se întrerupe administrarea produsului înaintea intervențiilor chirurgicale (crește riscul sângerării).

Contraindicații: nu se cunosc.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA, Serviciul Național pentru Plante  Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 8937/28.10.2015.


Telom-R 120 capsule - producator Dvr Pharm se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Per 1 capsulă: Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, standardizat, cu min 50% polizaharide: 200mg; capsulă de gelatină tare; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 4:1: 50mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 30mg; Lăptișor-de-matcă liofilizat: 30mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc: 25mg*; Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis), extract apos 6-10/1 (dioxid de siliciu), uscat cu min. 8% acid cordiceptic: 20mg; Alga - calcaroasă (Lithothamnium calcareum): 20mg; Șofran-de-India (Curcuma longa/ Curcuma sp.), rizom, pulbere: 10mg; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere:10mg; Gheara-mâței (Uncaria tomentosa), scoarță, pulbere: 5mg.* Doza maximă recomandată aduce 10mg Zinc: 100% VNR (VNR = Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Administrare

Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Opiniile clientilor despre Dvr Pharm Telom-R 120 capsule

Rating general:
4.8
5 (4)
4 (1)
3
2
1
5 comentarii
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Diana - Scor: 5/5 | acum 3 ani
Dvr Pharm Telom-R 120 capsule

Un produs deosebit! Acopera mai multe aspecte intr-un singura capsula. Am luat Telom-R pentru imunitate dar observ ca s-a imbunatatit si mobilitatea la genunchi.

Cristiana - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Dvr Pharm Telom-R 120 capsule

Am luat telom r pentru o pneumonie si am fost foarte multumita, m-am vindecat bine. :)

Vasile - Scor: 4/5 | acum 5 ani
Dvr Pharm Telom-R 120 capsule

Iau telom r de cateva luni la recomandarea medicului pentru imunitate. Pana acum sunt bine. Ma declar multumit

Lucian - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Dvr Pharm Telom-R 120 capsule

Am luat telom r pentru reumatism si ma simt bine.

Adriana - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Dvr Pharm Telom-R 120 capsule

Iau Telom-R de vreo 2 luni pt dureri articulare si bursita. Ma mentin pe linia de plutire, durerile nu au evoluat. Sper ca pe termen lung sa apara o imbunattire vizibila.

Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social