Herbagetica Pachetul de Imunitate + Cadou Vitamina D3 naturala 3000 ui

Pachetul de Imunitate + Cadou Vitamina D3 naturala 3000 ui
84,18 lei

Nu este in stoc

Descriere Pachetul de Imunitate + Cadou Vitamina D3 naturala 3000 ui de la Herbagetica

Pachetul de Imunitate + Cadou Vitamina D3 naturala 3000 ui , Herbagetica

Pachetul Imunitate format din 4 produse complete și concentrate în vitamine și minerale, asigură lupta ta împotriva virușilor și a bacteriilor, având acțiune rapidă și consolidând sistemul imunitar. 

Pachetul conține:

 1. Quercetin+Zinc
 2. Zinc complex
 3. Vitamina C organica
 4. Vitamina D3 Naturala 3.000 Ui (cadou)

Beneficiile pachetului:

 • Întărește sistemul imunitar prin reducerea efectelor reacțiilor alergice
 • Combate simptomele de răceala, gripă sau viroze respiratorii
 • Conține beneficii pentru sistemul digestiv și pentru un metabolism energetic
 • Minimizează alergiile printr-un sistem imunitar întărit
 • Menţine concentraţia normală de fier în organism
 • Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, fizic şi psihic
 • Asigură absorbția de calciu și fosfor, fortifică sistemul imunitar
 • Facilitează mineralizarea osoasă și dezvoltarea sistemului osos și a dinților
 •  
 • Quercetin+Zinc: Combinația de Quercetină și Zinc maximinează efectele imunostimulatoare ale celor doi nutrienți. Astfel, Quercetin+Zinc este un produs dedicat și recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, reducerea efectelor reacțiilor alergice, combaterea simptomelor de răceală, gripă sau viroze respiratorii. 
 • Zinc complex: Este singura formulă din România care combină cea mai puternică concentrație de Zinc, extract standardizat de semințe de dovleac și ginseng Siberian, care ajută sistemul imunitar având beneficii pentru sistemul digestiv, metabolismul energetic, nivelul de stres, a eczemelor și rănilor.
 • Vitamina C organica: Organismul nostru poate beneficia de vitamina C, doar atunci când aceasta conține toate elementele. Deoarece vitamina C sintetică conține doar acidul ascorbic, organismul nostru trebuie să folosească celelalte elemente din rezerva proprie ori, acidul ascorbic va fi complet eliminat prin urină. De aceea, comparativ cu vitamina C de sinteză, vitamina c organică se găsește în natură, în plante fiind bogată în elementele necesare, reprezentând un complex de beneficii asupra organismului:
 • asigură funcţionarea normală a sistemului imunitar prin creşterea acţiunii celulelor imunitare împotriva celor anormale, reduce infecţiile virale şi bacteriene
 • minimizarea alergiilor
 • menţinerea concentraţiei normale de fier în organism
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, fizic şi psihic

 

 • Vitamina D3 Naturala 3.000 Ui: Vitamina D3 este o vitamină lipsolubilă supranumită și „vitamina soarelui”, căci este singura vitamină care poate fi produsă de corpul uman ca urmare a expunerii la razele UV ale soarelui. Vitamina D3 are mai multe roluri importante pentru sănătate, dar esențiale sunt capacitatea sa de a asigura absorbția de calciu și fosfor și de a fortifica sistemul imunitar. Aportul corect de Vitamina D3 facilitează mineralizarea osoasă și dezvoltarea sistemului osos și a dinților, dar crește și rezistența organismului față de anumite boli.

Schemă de administrare:

      Quercetin+Zinc: 1/2 capsule pe zi

      Zinc complex: 1 capsula pe zi

      Vitamina C organica: pentru adulti: 3 capsule pe zi

       pentru copii: 2 capsule pe zi

      Vitamina D3 Naturala 3.000 Ui: 1 capsula pe zi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social