PlantExtrakt Tinctura de Echinacea 50 ml

Tinctura de Echinacea 50 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 5449
26,03 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Viroze respiratorii Tuse Abces dentar Pneumonie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctura de Echinacea 50 ml de la PlantExtrakt

Tinctura de Echinacea, PlantExtrakt, 50 ml

Tinctura de Echinacea - extract vegetal concentrat fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane. Speciile genului Echinacea cresc spontan în estul SUA . Cele 3 specii utilizate ca plante medicinale au fost aclimatizate şi introduse în cultură în multe locuri din lume. La noi în ţară nu au fost cunoscute ca plante medicinale până în anii ’90. Primele culturi mari de Echinacea purpurea, Echinacea pallida şi Echinacea angustifolia au fost realizate de către Laboratoarele Plantextrakt la începutul anilor ’90.

Recomandări principale:

  • sistem imunitar: imbunătăţeşte rezistenţa organismului în perioade cu risc crescut de îmbolnăvire.
  • aparat respirator: ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii ale tractului respirator. Grăbeşte recuperarea în convalescenţă.

Propuneri de asocieri:

  • pentru întărirea imunitară, cu Extract din mlădiţe de Măceş – Rosa canina
  • în suprasolicitări, cu Extract din muguri de Coacăz negru – Ribes nigrum , Extract din muguri de Porumbar – Prunus spinosa
  • în convalescenţă, cu Extract din muguri de Porumbar – Prunus spinosa
  • în cazul tendinţei la orjelete repetate, furuncule repetate, tendinţă la acnee supurată sau la orice fel de leziuni supurate repetitive, cu Extract din muguri de Nuc- Juglans regia, timp de 1-2 luni;
  • în panariţii dureroase şi abcese, cu sau fără prindere de ganglioni limfatici – local şi general – cu Tinctură de Gălbenele.

Tinctura de Echinacea 50 ml - producator PlantExtrakt se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Raport de extracţie: 950g parte aeriană (herba) înflorită proaspătă de Echinacea pallida din cultură ecologică / 1 litru tinctură. Conţine alcool etilic de cereale 55% vol.

Administrare

Se recomandă administrarea a câte 30-40 de picături de 3 ori pe zi, diluate în puţină apă.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre PlantExtrakt: LABORATOARELE PLANTEXTRAKT au o experienţă de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Gama de produse Plantextrakt cuprinde produse fitoterapice originale, extracte din plante, gama Polygemma, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite